Μπαστακός: “Σπίτι μου ο Ηρακλής”

Ο νεαρός φορ αναφέρεται στην επιστροφή του στον Ημίθεο.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Μπαστακού στο “Metropolis 95,5”:

«Αυτό που συνάντησα τότε στον Ηρακλή, αυτά τα αποδυτήρια και όλοι ήμασταν μια παρέα, δεν τα βρίσκεις πλέον σήμερα. Ο κ.Παντελίδης κράτησε την ομάδα, μας βοηθούσε συνεχώς, είχαμε απίστευτους χαρακτήρες στα αποδυτήρια και τα βρίσκαμε μεταξύ μας» τόνισε αρχικά.

 

Για την επιστροφή του στον Ηρακλή: «Θέλω να επιστρέψω, νιώθω ότι η ομάδα είναι σαν την οικογένειά μου, ότι είναι πραγματικά το σπίτι μου. Ο κόσμος μου δείχνει αγάπη, ήρθα να κάνουμε μια κουβέντα και οι συζητήσεις είναι σε πολύ καλό δρόμο. Τις επόμενες ώρες θα έχουν λυθεί τα θέματα που υπάρχουν».

 

Για τον Μυροφορίδη: «Πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα, στόχος είναι η άνοδος. Θα γίνει μια προσπάθεια φέτος για να τα καταφέρει ο Ηρακλής, θέση του είναι η Σούπερ Λιγκ».

 

Για το ρόστερ που έχει ο φετινός Ηρακλής: «Τα ονόματα που έχει ο Ηρακλής δεν τα έχουν ομάδες ούτε στη Σούπερ Λιγκ, με δουλειά και υπομονή θα επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανήκει».

 

Για το αν είναι το μεγάλο φαβορί ο Γηραιός: «Καμία ομάδα και κανένα παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο, το όνομα του Ηρακλή είναι μεγάλο. Εγώ αν έρθω τελικά στον Ηρακλή θα δώσω το 100% για να επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανήκει».

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top