Μετά το τεστ στην Αγιά, δείπνο και Ανατόλια…

Γεμάτη εβδομάδα για το “κυανόλευκο” μπασκετ.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ:

Με δυνατό φιλικό τεστ θα συνεχίσει αύριο Τετάρτη 5/9 την προετοιμασία του ο ΗΡΑΚΛΗΣ, αντιμετωπίζοντας στο κλειστό της Νεάπολης Λάρισας τον Ερμή Αγιάς, στις 17:30. Η ομάδα του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη θα παραταχθεί πλήρης, όπως όλα δείχνουν, και θα έχει την ευκαιρία απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο να δοκιμάσει τις δυνάμεις της εκτός έδρας.

 

Είναι το 2ο φετινό φιλικό παιχνίδι για τον ΗΡΑΚΛΗ, μετά απ’ αυτό με το Ανατόλια. Να σημειωθεί ότι το επόμενο, 3ο στη σειρά, φιλικό θα είναι πάλι με το Κολέγιο, το Σάββατο 8/9, στην έδρα του, σε ώρα που θα ανακοινωθεί προσεχώς.

 
* Εξ άλλου, την Πέμπτη 6/9 η ομάδα θα παραβρεθεί σε δείπνο που θα παραθέσει προς τιμή της η ιδιοκτησία του Εστιατορίου “Θερμαϊκός” (Καποδιστρίου 2 & Θέτιδος, Καλαμαριά – Νέα Κρήνη, τηλ.: 2310-441990), την οποία και ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε να συνεχίσει την επιτυχημένη παρουσία της στο χώρο της εστίασης που έχει επί δεκαετίες στην πόλη μας. 
* Συνεχίζονται οι προεγγραφές για τα εισιτήρια Διαρκείας. Εντός των ημερών θα εκδοθεί η αναλυτική ανακοίνωση με διευκρινίσεις για τιμές και παροχές. Οι ενδιαφερόμενοι και οι κάτοχοι περσινών θέσεων μπορούν να επικοινωνούν με το info@iraklis-bc.gr ή iraklisbc@hotmail.com για διευκρινίσεις. 

Σχετικά Άρθρα

Σπρίντζιος: “Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για την πρόκριση στο Final 4!”

Μπάσκετ

Back to Top