Αναλαμβάνει τις επόμενες μέρες και φέρνει συνεργάτες

Ο Αλέκος Βοσνιάδης ολοκληρώνει ανειλημμένες υποχρεώσεις στη σχολή της UEFA και πραγματοποιεί το ανεπίσημο «κυανόλευκο» ντεμπούτο του στο φιλικό με την ΑΕΛ στο Καυτανζόγλειο…

Η έλευση του Αλέκου Βοσνιάδη στον Ηρακλή θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Η ανάληψη καθηκόντων, όμως, από τον Θεσσαλονικέα κόουτς – πιθανότατα – θα καθυστερήσει για λίγες μέρες, λόγω των υποχρεώσεων που έχει στη σχολή προπονητών της UEFA. Εξάλλου και ο τεχνικός διευθυντής, Παύλος Μυροφορίδης, βρίσκεται εκτός πόλης, στην Κέρκυρα, όπου βρέθηκε για προσωπική ανειλημμένη υποχρέωσή του και… «εγκλωβίστηκε», λόγω της σημερινής (3/9) απεργίας των ναυτεργατών και της απουσίας ακτοπλοϊκής συγκοινωνίας.

Πάντως, ούτως ή άλλως, ο 57χρονος τεχνικός αναμένεται να πραγματοποιήσει το ανεπίσημο ντεμπούτο του στον «κυανόλευκο» πάγκο το Σάββατο 8/9, στο Καυτανζόγλειο, στη φιλική αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΛ.

«Ειδικός» στις… ανόδους

Ο Αλέκος Βοσνιάδης έχει καταγεγραμμένα στην προπονητική καριέρα του τρία επιτυχημένα εγχειρήματα ανόδου ομάδων από τη Football League στη Super League, με τις περιπτώσεις του Απόλλωνα Σμύρνης, της Κέρκυρας και της Νίκης Βόλου, αλλά διατηρεί και πλούσιες παραστάσεις από παρουσία στον πάγκο ομάδων της μεγάλης κατηγορίας.

Ο έμπειρος τεχνικός, από την αρχή της προπονητικής καριέρας του ως σήμερα, έχει θητεύσει, κατά σειρά, στον πάγκο των: ΑΕ Πολυκάστρου, Θερμαϊκός, Εορδαϊκός, Αναγέννηση Επανομής, Απόλλων Σμύρνης, Νίκη Βόλου, ΑΕΛ, Απόλλων Σμύρνης (επιστροφή), Κέρκυρα, Βέροια, Τρίκαλα, Κέρκυρα (επιστροφή).

Φέρνει τεχνικούς συνεργάτες

Πέρα από τον Σπύρο Μπαξεβάνο, λύθηκε και η συνεργασία με τον άμεσο συνεργάτη του και γυμναστή της ομάδας, Θάνο Κούρτογλου. Ο νέος κόουτς θα «φέρει μαζί του» συνεργάτες της επιλογής του, δηλαδή βοηθό προπονητή και γυμναστή.

Από το προηγούμενο τεχνικό επιτελείο θα συνεχίσει μόνο ο Φώτης Γκιζέλης (με την ιδιότητά του, ως προπονητή τερματοφυλάκων), ο οποίος μέχρι την ανάληψη καθηκόντων από τον Αλέκο Βοσνιάδη, θα προπονεί την ομάδα.

 

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top