Ενώπιον της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού…

Η νέα ΠΑΕ Ηρακλής, ο Τομ Παπαδόπουλος και ο Καρίμ Σορούρ, επιδιώκουν την αδειοδότησή τους, εντός των προσεχών ημερών.

Πολλή… «κυανόλευκη» δουλειά θα έχει το προσεχές χρονικό διάστημα η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, αναφορικά με τον τομέα των αδειοδοτήσεων.

Την αρχή αναμένεται να κάνει η νέα ΠΑΕ Ηρακλής, καθώς οι αδειοδοτήσεις των ομάδων έχουν χρονικό περιθώριο μέχρι την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου. Οι ιθύνοντες του ποδοσφαιρικού Τμήματος, μέσω των νομικών του Ημίθεου, έχουν ενημερωθεί πλήρως για τα προαπαιτούμενα της αδειοδότησης και ήδη έχουν προχωρήσει στη συγκέντρωση των στοιχείων του σχετικού φακέλου.

Από εβδομάδα, μάλιστα η όλη προσπάθεια περνά στο τελικό στάδιό της, ενώ στη Μίκρα θεωρούν ότι δεν θα προκύψει το παραμικρό πρόβλημα και η «κυανόλευκη» ομάδα θα αποκτήσει την απαιτούμενη άδεια.

Να σημειωθεί ότι η υπόθεση της αδειοδότησης του Ηρακλή δεν έχει καμία σχέση με το ζήτημα του μετοχολογίου (την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ), διαδικασία, η οποία βρίσκεται ακόμη σε εκκρεμότητα και – συνεπώς – η προσπάθεια των παραγόντων της ομάδας για αδειοδότηση από την ΕΕΑ μπορεί να ολοκληρωθεί χωρίς προσκόμματα.

Από εκεί και πέρα, σειρά επιδιώκουν να πάρουν ενώπιον της ΕΕΑ οι δύο υποψήφιοι επενδυτές, Τομ Παπαδόπουλος και Καρίμ Σορούρ. Μάλιστα, η πλευρά του Αιγυπτίου είναι σαφώς πιο προχωρημένη, έχοντας ολοκληρωμένο φάκελο και αναμένοντας ορισμό ημερομηνίας εξέτασης από την Επιτροπή, ενώ οι συνεργάτες του Ελληνοαμερικανού αισιοδοξούν ότι θα προλάβουν τα χρονικά περιθώρια και θα συγκροτήσουν τον δικό τους φάκελο, υποβάλλοντας το σχετικό αίτημα στην Επιτροπή.

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Το ιστορικό φιλικό με την Μπάγερν για τα 70χρονα του Ημίθεου (pics+doc)

Ποδόσφαιρο

Back to Top