Αισιοδοξία για Μπαστακό, παρά τις… «παρεμβολές»…

Στη Μίκρα ευελπιστούν ότι τίποτε δεν θα ανακόψει τον δρόμο της επιστροφής για τον 22χρονο επιθετικό.

Ο Παύλος Μυροφορίδης αναμένει την τελική εξέλιξη στο θέμα του Μιχάλη Μπαστακού στις αρχές της νέας εβδομάδας, αισιοδοξώντας ότι ο ποδοσφαιριστής θα καταλήξει – τελικά – στον Ηρακλή.

Ο 22χρονος σέντερ φορ είχε ήδη αρχίσει να βαδίζει στον δρόμο της επιστροφής του για τη Μίκρα, όμως ζήτησε ένα μικρό χρονικό περιθώριο (το οποίο εκπνέει κατά την εκκίνηση της νέας εβδομάδας), προκειμένου να ξεκαθαρίσει κάποια θέματα, τα οποία έχουν να κάνουν με κρούσεις, που έχει δεχθεί, από τη στιγμή, που απελευθερώθηκε από τον Λεβαδειακό.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι εμπλέκονται ο έχων περιορισμούς μεταγραφών (αναζητά παίκτες κάτω των 23 ετών) Παναθηναϊκός και μία ομάδα του τουρκικού πρωταθλήματος,  οι οποίοι και «παρεμβάλλονται» στην προοπτική επανόδου του παίκτη στον Ημίθεο.

Ωστόσο, το πλέον πιθανό είναι η υπόθεση να καταλήξει θετικά, με τον υψηλόσωμο Καλαματιανό κυνηγό να επιστρέφει στην ομάδα, με την οποία διέπρεψε στο τελευταίο τετράμηνο της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017, στη Super League, συμβάλλοντας σημαντικά στην επιτυχή έκβαση της προσπάθειάς της για βαθμολογική εξασφάλιση της παραμονής της στην κατηγορία.

 

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top