Φουσκώνουν περήφανα τα «παγώνια»

Μια χαρά πήγε η στήλη χθες, με τη Ρέιντζερς να κάνει το καθήκον της, έστω και με αρκετή δόση τύχης, αφού πήρε την ισοπαλία με 1-1 και με αυτόν τον τρόπο επιβεβαιώθηκε Χ2 και Under 3.5 σε απόδοση 1.85, ενώ πήραμε και πίσω το ποντάρισμά μας στο 2 dnb.

Διάφορα, Η πρόταση της ημέρας

Πάμε πλέον να δούμε το σημερινό πρόγραμμα, με το βλέμμα μας να στρέφεται στην αναμέτρηση της Τσάμπιονσιπ μεταξύ της Λιντς με τη Μίντλεσμπρο. Η γηπεδούχος βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, με το μοναδικό μελανό σημείο για τα «παγώνια» να είναι η εντός έδρας ήττα με 2-0 από την Πρέστον στο Λιγκ Καπ. Από εκεί και πέρα όμως, όλα δείχνουν ότι το μυαλό είναι ξεκάθαρα τοποθετημένο στην άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από πολλά χρόνια και αυτό αποδεικνύεται από το αήττητο 5 αναμετρήσεων σε ισάριθμες αναμετρήσεις στην Τσάμπιονσιπ, μετρώντας τέσσερις νίκες σε αυτό το διάστημα. Στο τελευταίο παιχνίδι μάλιστα επικράτησε με 3-0 της Νόριτς εκτός έδρας με άνεση.

 

Από την άλλη μεριά και η Μίντλεσμπρο περιμένει τη σειρά της για να βρεθεί και πάλι στην Πρέμιερ μετά από χρόνια, όμως στο τέλος όλο κάτι… στραβώνει. Με τον Πιούλις πλέον στον πάγκο της, βγάζει αμυντική σοβαρότητα και τρέχει αήττητο 8 αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις. Εχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια αυτά. Στοιχηματικά, πιστεύουμε ότι η Λιντς θα έχει… ταρακουνηθεί πεισμώσει από την ήττα στο Λιγκ Καπ και με βάση τη δύναμη της έδρας της, μπορεί να υποτάξει για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν τη Μίντλεσμπρο. Πάμε με τον άσσο σε απόδοση 2.20.

 

Επισκεφτείτε το https://www.bet-hoven.net/ για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top