Τομ: “Αν δεν γίνω μεγαλομέτοχος, θα δωρίσω στον Ηρακλή τα χρήματα, που στέλνω!”

Εντυπωσιακές τοποθετήσεις του Τομ Παπαδόπουλου για τη σχέση του με τον Ημίθεο.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Όσα είπε ο Τομ Παπαδόπουλος, στον “FAIR PLAY FM 96,1”:

Αρχικά σχολίασε: «Συνήθως εμπλέκομαι ενεργά σε ό,τι κάνω. Φέτος όλα είναι υπό έλεγχο με τον κύριο Μυροφορίδη και την διοίκηση του Ηρακλή . Θα προσπαθήσω να βοηθήσω τον Ηρακλή χρηματικά όσο μπορώ. Ελπίζω του χρόνου να ανέβει η ομάδα και να καταφέρω να πάρω όλες τις μετοχές του Ηρακλή. Τα σχέδια μας είναι πιο μεγάλα και θέλουμε να προσπαθήσουμε να φέρουμε νέους επενδυτές στον Ηρακλή. Έχουμε πάρει τα οικονομικά στοιχεία της ομάδας και τις επόμενες εβδομάδες θα «τρέξουμε» όλες τις διαδικασίες».

Για τα χρήματα που έβαλε σήμερα στον Ηρακλή: «Έβαλα κάποια χρήματα στον Ηρακλή σήμερα γιατί έχει τρέχοντα έξοδα. Εμείς κάναμε την πρώτη κίνηση για να βοηθήσουμε την ομάδα φέτος που είναι ακόμα στην αρχή. Ελπίζουμε τις επόμενες εβδομάδες τα πράγματα να ξεκαθαρίσουν και να μπορέσουμε να γίνω μεγαλομέτοχος του Ηρακλή. Εγώ βάζω κάποια χρήματα στον Ηρακλή και δεν ζητάω τίποτα πίσω. Εάν αναλάβουμε εμείς τότε τα χρήματα αυτά θα γίνουν μετοχές. Αν, όμως, δε συμβεί αυτό, δε θα ζητήσω τίποτα πίσω. Αυτή η κίνηση που κάναμε αποδεικνύει ότι υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον».

Για την επίσκεψη του στη Μίκρα: «Πήγα μαζί με τον κύριο Σακίεβιτς στην Μικρα 3-4 φορές και γνωρίσαμε τους ανθρώπους του Ηρακλή. Μας άρεσαν όλα αυτά που είδαμε και καταλάβαμε ότι υπάρχουν πολλά άτομα που πονάνε την ομάδα. Παράλληλα, είδαμε ότι υπάρχουν και οι προϋποθέσεις για τη δημιουργία ενός αθλητικού χωριού, με τις ολυμπιακές εγκαταστάσεις που βρίσκονται εκεί. Εγώ μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη και θέλω να είμαι με το κεφάλι ψηλά, βοηθώντας τον Ηρακλή».

Για τα όσα είπε με τον κύριο Μυροφορίδη: «Μίλησα μαζί του. Ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει. Ελπίζουμε να ανεβάσει την ομάδα εκεί που ανήκει . Έχει κάνει ένα πολύ καλό ρόστερ».

Για την πιθανότητα κατασκευής γηπέδου στη Μίκρα: «Μιλήσαμε για να κάνουμε γήπεδο εκεί και είδαμε όλες τις εγκαταστάσεις .Μπορούμε να κάνουμε αρκετά πράγματα εκεί εάν αναλάβουμε τον Ηρακλή».

Για τη σχέση του με τον Άρη: «Έχουμε μιλήσει με τον κ. Καρυπίδη, έχουμε καλή σχέση άσχετα αν δεν προχώρησε η συνεργασία μας. Συμφώνησα για μία χορηγία στον Ερασιτέχνη Άρη, την οποία και θα δώσω, αλλά για την ΠΑΕ δεν μπορεί να γίνει το ίδιο, από τη στιγμή που θα υπάρχει εμπλοκή μου στον Ηρακλή».

Για την ανάπτυξη των ακαδημιών: «Αυτός είναι ο πρώτος μας στόχος εάν πάρουμε την ομάδα. Οι ακαδημίες είναι το σημαντικότερο σε μια μεγάλη ομάδα. Έχουμε εμπειρία στη δημιουργία ακαδημιών».

Το μήνυμα του στον κόσμο του Ηρακλή: «Θα προσπαθήσω να έχω μια καθαρή ομάδα. Θέλουμε την βοήθεια του κόσμου. Θέλουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να βοηθήσει την ομάδα, ώστε να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία και του χρόνου να ασχοληθούμε ακόμα πιο ενεργά».

Πηγή: “FAIR PLAY FM 96,1”

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Θέλει – οπωσδήποτε – τη νίκη… “ξορκίζοντας” την Κοζάνη…

Ποδόσφαιρο

Back to Top