Ο Σορούρ καταθέτει πλήρη φάκελο αδειοδότησης στην ΕΕΑ!

Έτοιμος να αδειοδοτηθεί ο Αιγύπτιος, ενώ ο Τομ Παπαδόπουλος θέτει άμεσα στη διάθεση του Ηρακλή 100.000 δολάρια…

Σύμφωνα με το σημερινό (Τετάρτη 29/8) ρεπορτάζ της εφημερίδας “FAIR PLAY PRESS”, οι δύο υποψήφιοι επενδυτές κάνουν τα βήματά τους στη σκακιέρα της επικράτησης στον δρόμο προς τη Μίκρα.

Ο Τομ Παπαδόπουλος φέρεται να θέτει στη διάθεση των παραγόντων του Ηρακλή ένα ποσό περί τα 100.000 δολάρια, ουσιαστικά προκαταβάλλοντας την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου, με στόχο να βοηθήσει την προσπάθεια της ομάδας στον κρίσιμο τομέα της ρευστότητας, στην παρούσα φάση.

Από την άλλη, ο Καρίμ Σορούρ έχει προχωρήσει σημαντικά από άλλη κατεύθυνση, προκειμένου να βρεθεί στη Μίκρα. Μετά την εξασφάλιση της – προαπαιτούμενης – αδειοδότησης από την Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος, δημιούργησε έναν πληρέστατο φάκελο (ο οποίος αφορά και στη σύζυγό του, η οποία επιδιώκεται να καταστεί – τυπικά – η μεγαλομέτοχος) για εξασφάλιση αδειοδότησης και από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ο οποίος εμπεριέχει ακόμη και το business plan για τη βιωσιμότητα της «κυανόλευκης» ΠΑΕ.

Μάλιστα, με αυτά τα εφόδια ανά χείρας, ο Αιγύπτιος επιχειρηματίας καταθέτει αίτηση αδειοδότησης από την ΕΕΑ και, σύμφωνα με τη νομική εκπροσώπησή του, θεωρείται 100% βέβαιο ότι θα εξασφαλίσει το «ΟΚ» από την Επιτροπή, σχεδιάζοντας να προχωρήσει στην κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου, εν συνεχεία.

Στον Ηρακλή καλούνται να λάβουν μιαν απόφαση, καθώς αμφότεροι οι υποψήφιοι (ο καθένας με διαφορετική μεθοδολογία) προχωρούν σταθερά προς την αγορά της «κυανόλευκης» ποδοσφαιρικής εταιρείας, την ώρα κατά την οποία το ενδεχόμενο μεταξύ τους συνεργασίας έχει αποκλειστεί εξ αρχής…

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top