Καζαντζίδης: “Ο Σορούρ παίρνει την άδεια από ΕΕΑ και έρχεται Θεσσαλονίκη”

Τις εξελίξεις στη διαδικασία αγοράς της ΠΑΕ Ηρακλής από τον Αιγύπτιο ανέλυσε ο νομικός εκπρόσωπός του.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Όσα είπε στον “αέρα” του “FAIR PLAY FM 96,1” ο Θόδωρος Καζαντζίδης:

Για τη διαδικασία με την Ε.Ε.Α: «Για να πάρει κάποιος μεγάλο ποσοστό μετοχών από κάποια εταιρία, χρειάζεται η έγκριση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Η αίτηση συνοδεύεται από ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα, Ε1, έγκριση από την Επιτροπή Φιλάθλου Ιδιότητας κι ένα τριετές επιχειρηματικό πλάνο, που αφορά τη βιωσιμότητα της ανώνυμης εταιρίας. Ό,τι πρέπει να γίνει, θα γίνει».

Για το αν ο κ. Σορούρ είναι ενήμερος για την ύπαρξη κι άλλων προσώπων για την απόκτηση του Ηρακλή: «Δε γνωρίζω αν τα ξέρει, γνωρίζω ότι ο κ. Σορούρ έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του από τον Ιούλιο και προχωράει όπως έχει πει. Σήμερα θα δημοσιευτεί στον Τύπο η κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου από τον Γ.Σ. Η σύζυγός του κ. Σορούρ είναι μέλος του Γ.Σ. οπότε έχει το δικαίωμα να καταθέσει χρήματα. Σε αυτό το διάστημα των 15 ημερών, έχει δικαίωμα να καταθέσει χρήματα και οποιοδήποτε άλλο μέλος του Γ.Σ.».

Για το ποιος θα εκπροσωπήσει την πλευρά Σορούρ στην όλη διαδικασία: «Δεν έχουμε φορμάρει ακόμα ποιος θα δώσει το παρών. Εγώ έχω πάρει εξουσιοδότηση από την κ. Σάρα (σ.σ. Ομάρ), όπως και ο κ. Σορούρ. Έτσι, θα προχωρήσουμε όπως και να έχει. Όσον αφορά τη στάση των ανθρώπων του Ηρακλή, από την αρχή της σύστασης της ΠΑΕ παρακολουθούν το θέμα. Έχουν καθημερινή επαφή και οι φοροτεχνικοί του κ. Σορούρ και οι νομικοί μεταξύ μας, ώστε να υπάρχει σύμπνοια και να προχωρά το θέμα ταυτόχρονα».

Για τον κ. Σορούρ: «Περιμένει και ο ίδιος την έγκριση της Ε.Ε.Α προκειμένου να έρθει στην Ελλάδα. Μόλις λάβει χώρα η έγκριση, το… επόμενο λεπτό θα βρίσκεται στη χώρα μας. Φυσικά και οι άνθρωποι της προσωρινής διοικούσας επιτροπής «τρέχουν» τη διαδικασία, αλλά είναι σημαντικό όταν έρθει η ώρα να ασχοληθεί ο νέος μεγαλομέτοχος».

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top