Τουτζιάρης: “Περιμένουμε να κάνει πράξη τις υποσχέσεις του ο Σορούρ”

Ο Φάνης Τουτζιάρης αναφέρθηκε στο ιδιοκτησιακό και τα ανοικτά θέματα του Ηρακλή.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Οι δηλώσεις του Φάνη Τουτζιάρη στο “Metropolis 95,5”:

Για τον Σάββα Κωφίδη και τις απαιτήσεις του: «Δημιουργήθηκε ένα θέμα με το λογιστήριο της ΕΠΟ με απαιτήσεις προς τρίτους, ένας από αυτούς ήταν και ο Κωφίδης. Με το που βγάλαμε το ΑΦΜ δημιουργήθηκαν κάποια προβλήματα που δεν περιμέναμε να έρθουν άμεσα. Είναι κακό για ανθρώπους που δούλεψαν στον Ηρακλή να είναι εναντίον μας μετά από όσα πέρασε η ομάδα».

 

Αν επιδίωξε να έχει μια επαφή μαζί του: «Δεν γνωρίζαμε τίποτα, το μάθαμε σήμερα από το λογιστήριο της ΕΠΟ. Με το που πήραμε το ΑΦΜ μας ανακοίνωσαν ότι έχουμε κάποιες οφειλές, όπως στον Κωφίδη. Ξέραμε τις οφειλές που έχουμε προς τρίτους, δεν περιμέναμε να έρθουν άμεσα όλες αυτές οι οφειλές. Πιστεύαμε ότι ο νέος επενδυτής θα είχε τον χρόνο να τα δει όλα».

 

Τον τρόπο με τον οποίο διεκδικεί τα χρήματά του ο Κωφίδης: «Είναι σεβαστό όποιος έχει δουλέψει να πάρει τα λεφτά του. Εκπλαγήκαμε με το που ανοίξαμε το ΑΦΜ που βρήκαμε οφειλές».

 

Εάν εμφανίζονταν οι οφειλές μετά από μερικούς μήνες: «Αν γινόταν αυτό, θα μπορούσαμε να κάνουμε τις απαραίτητες ρυθμίσεις και όχι αυτή την στιγμή που δεν έχουν μπει τα χρήματα για το μετοχικό κεφάλαιο την ομάδας».

 

Τις επαφές με τον Τομ Παπαδόπουλο και ότι είναι έτοιμος να καλύψει αυτός το μετοχικό κεφάλαιο: «Έχουμε μιλήσει με τον Σορούρ που έχει τον πρώτο λόγο, απλά περιμένουμε αρκετό καιρό. Αν δεν γίνει κάτι περίεργο, υπάρχει και ένας ακόμα άνθρωπος που είναι έτοιμος να καλύψει το μετοχικό κεφάλαιο. Με τις υποσχέσεις που έδωσε ο Σουρούρ πρέπει να κάνει τα λόγια του πράξη. Αν δεν το κάνει, θα κοιτάξουμε το καλό του Ηρακλή με κάποιον άλλον που μπορεί να στηρίξει την ομάδα».

 

Για το γεγονός που υπάρχει εναλλακτική λύση: «Ο Ηρακλής είναι μια εταιρία που προσελκύει κόσμο. Έχουμε και την ομάδα να ανέβουμε κατηγορία».

 

Την πληροφορία ότι η σύζυγος του Σορούρ αλλά και ο Τομ Παπαδόπουλος έχουν γίνει μέλη του ιδρυτικού σωματίου: «Ισχύει, για να έχουν το δικαίωμα να πάρουν τις μετοχές. Έγινε σκληρή δουλειά από τους ανθρώπους που δούλεψαν για τον Ηρακλή τους τελευταίους δύο μήνες. Επόμενο είναι να προκαταβάλουμε κάποια θέματα».

 

Αν υπήρξε βοήθεια από τον Βασιλειάδη: «Ναι, εκτός από κάποια γραφειοκρατικά ζητήματα, μας βοηθούσε κάποιες στιγμές».

Σχετικά Άρθρα

“Πρόθυμος για τη διαδοχή μου, χωρίς τελεσίγραφα και επικοινωνιακά τεχνάσματα”

Ποδόσφαιρο

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top