Ο κόσμος «καπάρωσε» ήδη την πρώτη θέση…

Το μήνυμα της «πρώτης», εφόδιο για την ποιοτική ομάδα, που έφτιαξε ο Μυροφορίδης.

Πέρα και ξέχωρα από τους «ρέκτες» των social media, τους κάθε λογής γκρινιάρηδες, τους… δοκησίσοφους και τους «τεχνικούς διευθυντάδες» του πληκτρολογίου, ο πραγματικός κόσμος του Ηρακλή είναι αποφασισμένος να σταθεί – για μια ακόμη χρονιά – προπομπός της προσπάθειας για την επάνοδο της ομάδας στην κατηγορία, από την οποία ΠΟΤΕ δεν έπεσε αγωνιζόμενη πάνω στο χορτάρι και εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

Οι Ηρακλειδείς το δήλωσαν ξεκάθαρα και κατηγορηματικά, ότι είναι εκεί, δυνατοί, αποφασισμένοι και… λυσσασμένοι, όπως ακριβώς το λέει ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Παύλος Μυροφορίδης.

Και έχουν αποφασίσει να σταθούν στο πλάι αυτής της τόσο ποιοτικής ομάδας, που καλείται να διαχειριστεί ο Σπύρος Μπαξεβάνος, σε όλο το διάβα μιας διαδρομής, η οποία μόνο στρωμένη με μοσχοβολιστά ροδοπέταλα δεν πρόκειται να είναι.

Ωστόσο, εκείνοι θα είναι εκεί. Αλύγιστοι και ακραία διψασμένοι για την επιτυχία. Για την ολική επαναφορά, για μια ακόμη φορά. Διότι εκείνοι πρώτοι έδειξαν στην ομάδα τους πώς είναι το να νομίζουν ότι σε εξόντωσαν και εσύ να στέκεσαι όρθιος, ακέραιος και πιο ρωμαλέος από ποτέ.

Ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής γνωρίζει από χθες ότι ο κόσμος του έχει ήδη «καπαρώσει» την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα και τον περιμένει στην κορυφή, έχοντας ορίσει το σχετικό ραντεβού.

Είπαμε… Με πίστη και λύσσα, που λέει και ο Παύλος…

 

 

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top