Ελευθεριάδης: “Προχώρησε σημαντικά η πλευρά Σορούρ”

Ο νομικός του Ηρακλή διατηρεί επικοινωνία με την εκπροσώπηση του Αιγύπτιου.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Οι τοποθετήσεις του Σάκη Ελευθεριάδη στον “FAIR PLAY FM 96,1”:

Αρχικά σχολίασε: «Έχει γίνει η καινούργια ΠΑΕ και άνοιξε ο τραπεζικός λογαριασμός χθες. Άρα οι απαιτούμενες διαδικασίες έχουν γίνει, τώρα χρειάζεται μια τυπική δημοσίευση στον Τύπο. Αυτό θα γίνει σύντομα και αύριο θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι. Ο λογαριασμός άνοιξε στην Τράπεζα και αύριο θα γίνει η εκδήλωση ενδιαφέροντος για την ΠΑΕ. Πιστεύω ότι η ΠΑΕ θα καταλήξει σε έναν από τους δυο ενδιαφερομένους. Είναι αρκετά δύσκολο να υπάρχει συνεργασία μεταξύ Σορούρ και Παπαδόπουλου. Εγώ γνωρίζω ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από την πλευρά του κύριου Σορούρ, καθώς έχω μιλήσει με την δική του πλευρά. Δεν έχω κάνει κάποια συζήτηση ακόμα με την άλλη πλευρά. Γνωρίζω ότι έχουν πάρει τη σχετική άδεια και θέλουν να πάρουν την ομάδα. Πρέπει να ενημερώσω ότι η σύζυγος του κυρίου Σορούρ είναι Ελληνίδα υπήκοος».

Για την άφιξη του κυρίου Σορούρ στην Ελλάδα: «Θα έρθει στην Ελλάδα εάν καταφέρει να πάρει την ομάδα. Εάν μπουν τα χρήματα η διαδικασία θα τελειώσει πολύ γρήγορα. Η ομάδα έχει ξεπεράσει όλα τα προβλήματα και σε λίγες μέρες θα έχει επενδυτή».

Για τα χρέη της προηγούμενης διοίκησης: «Ο κύριος Παπαθανασάκης θα πρέπει να αναλάβει τα χρέη τα οποία δημιούργησε και διώκεται ποινικά, γιατί αυτός έχει την ευθύνη. Επίσης η εκκαθάριση είναι σε εξέλιξη, έτσι ώστε να βρεθεί το μέγεθος των χρεών που δημιούργησε».

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top