«Μαγαζί γωνία» ο Ηρακλής… Ήταν, είναι και θα είναι!

Ο «ζεστός» Τομ και ο Καρίμ, που βρίσκεται… φάτσα με το γκολ, αρκεί να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις του. Δύο επιχειρηματίες «έτοιμοι» για τη νέα εποχή του «κυανόλευκου» ποδοσφαίρου…

Ό,τι και όσα δεινά και να επιφυλάσσει το ποδοσφαιρικό σύστημα για αυτήν την ομάδα, όσες φορές και αν απεργαστεί και επιτύχει την αγωνιστική εξόντωσή της, εκείνη θα είναι εδώ και πάλι όρθια, να ατενίζει με αυτοπεποίθηση και ασύλληπτη δυναμική το μέλλον της. Μια δυναμική, που της προσδίδει με απλοχεριά η ιστορική παρακαταθήκη του Συλλόγου, τον οποίο υπηρετεί και η αύρα του ονόματος, που κουβαλά.

Όπως αποδεικνύεται από την απόλυτη και αναντίρρητη πραγματικότητα, κύριοι, ο Ηρακλής ήταν, είναι και θα είναι «μαγαζί γωνία». Την εμπορικότητα αυτής της ομάδας αποδεικνύει περίτρανα το γεγονός, πως μολονότι προέρχεται από την εκ βάθρων καταστροφή της περιόδου Παπαθανασάκη και από το αγωνιστικό κτύπημα των ερασιτεχνικών κατηγοριών, έχει προσελκύσει το έντονο ιδιοκτησιακό ενδιαφέρον δύο στελεχών του επιχειρηματικού κόσμου, με δεδομένη και υπαρκτή επαγγελματική δράση στον χώρο τους.

Τα δεδομένα της παρούσας φάσης είναι απλά: Ο Καρίμ Σορούρ βρίσκεται με τη μπάλα στα πόδια προ… κενής εστίας. Αρκεί, από εβδομάδα, να κάνει πράξη όσα διατείνεται τον τελευταίο καιρό και να προχωρήσει στην κατάθεση των χρημάτων, που απαιτούνται για την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου, χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις.

Ήδη έχει αρχίσει να ασχολείται με διοικητικές και οικονομικές λεπτομέρειες της ομάδας και της νέας ΠΑΕ, λειτουργώντας ως μεγαλομέτοχος, αλλά αυτό δεν αρκεί. Απαιτούνται κάπου 300 χιλιάρικα για να τελειώσει η ιστορία και να καταστεί και στην πράξη μεγαλομέτοχος. Κάθε καθυστέρηση στην υλοποίηση των υπεσχημένων θα κρίνει την υπόθεση εις βάρος του…

Την ίδια ώρα, ο Τομ Παπαδόπουλος εξακολουθεί να είναι «ζεστός» στην προοπτική, όχι μόνο να αποκτήσει χορηγική συνεργασία με τον Ημίθεο, αλλά να αναλάβει εξ ολοκλήρου τις τύχες του.

Ο δρόμος είναι ανοικτός και όλα θα κριθούν στο πεδίο των πράξεων…

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top