Έτοιμος να ανακοινώσει τον ξένο ακραίο

Το «σαφάρι» αναζήτησης για έναν ικανό παίκτη στα άκρα έφτασε στο τέλος του και επίκειται η ανακοίνωση στον βολεϊκό Ηρακλή…

Βόλει, Ηρακλής

Ο Γιάννης Ορφανός και οι διοικούντες τον βολεϊκό Ημίθεο πέρασαν μία μακρά και κρίσιμη περίοδο ενασχόλησης με το θέμα του παίκτη – κλειδί για την ομάδα της νέας χρονιάς. Ενός ξένου, ο οποίος θα δώσει το «κάτι παραπάνω», σε μία αγωνιστική περίοδο, η οποία – ας μην το λησμονούμε – απαιτεί εξαντλητική προσπάθεια, καθώς – μετά από αρκετά χρόνια – φέρνει στον Ηρακλή τη σημαντική και απαιτητική υποχρέωση των ευρωπαϊκών αγώνων.

Στόχος της τεχνικής ηγεσίας ήταν ο εντοπισμός ενός ικανού ξένου ακραίου, ο οποίος να είναι μεν σταθερός στην υποδοχή, αλλά, ταυτόχρονα, να είναι “killer” στην επιθετική έκφρασή του, στοχεύοντας στο να εντοπίσουν τον αθλητή, ο οποίος θα αναλάβει τον κρίσιμο ρόλο του βασικού υποστηρικτή του Τόλη Αρμενάκη στο σκοράρισμα, σε μόνιμη βάση.

Η επιλογή έχει προχωρήσει σημαντικά, όπως και οι διαπραγματεύσεις με συγκεκριμένους ακραίους, οι οποίοι έχουν προεπιλεγεί, με αποτέλεσμα τις αμέσως επόμενες μέρες η διοίκηση του «κυανόλευκου» ΤΑΑ να είναι σε θέση να προχωρήσει σε ανακοινώσεις.

Με το οριστικό κλείσιμο αυτής της μεταγραφής, «κλειδώνει» το ρόστερ, με στόχο να αποδειχθεί πάνω στο τάραφλεξ το ίδιο και ακόμη περισσότερο αποτελεσματικό από το αντίστοιχο της περσινής σεζόν, σε επίπεδο βασικής εξάδας, όπως και αδιαμφισβήτητα πιο «γεμάτο» σε επίπεδο εναλλακτικών λύσεων.

Στοιχείο κρίσιμο και καθοριστικό, λόγω των ιδιαιτέρως βεβαρημένων υποχρεώσεων, που περιμένουν τον Ημίθεο από τις αρχές του φθινοπώρου.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top