Η μπάλα στο γήπεδο του Καρίμ Σορούρ

Τη Δευτέρα (27/8) ανοίγει ο λογαριασμός για την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου και η ώρα της καθοριστικής κίνησης έφτασε για τον Αιγύπτιο.

Μέχρι τώρα, ουδείς λογικός, ο οποίος ασχολείται με τα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή, μπορούσε να ψέξει τον Καρίμ Σορούρ για το γεγονός ότι δεν έχει κλείσει το ιδιοκτησιακό της νέας ΠΑΕ, διότι – απλούστατα – δεν υπήρχε νέα ΠΑΕ.

Η έκδοση, όμως, του ΑΦΜ της νέας «κυανόλευκης» ποδοσφαιρικής εταιρείας, της δίνει – ουσιαστικά και τυπικά – υπόσταση και δρομολογεί καταληκτικές εξελίξεις, οι οποίες έχουν μονοδρομική κατεύθυνση. Ο λογαριασμός κάλυψης του μετοχικού κεφαλαίου «ανοίγει» τη Δευτέρα (27/8) και όποιος θεωρούνταν έως τα τώρα «υποψήφιος επενδυτής», έχει πεδίο δόξης λαμπρό μπροστά του, ώστε να μετασχηματιστεί αυτομάτως σε «μεγαλομέτοχο».

Η ώρα του “show me the money” έφτασε για τον Καρίμ Σορούρ, ο οποίος δηλώνει πανέτοιμος να μεταφέρει στον συγκεκριμένο λογαριασμό ποσό κάλυψης του 90% των «κυανόλευκων» μετοχών, έχοντας δώσει ήδη τη σχετική εντολή στον νομικό εκπρόσωπό του, Θόδωρο Καζαντζίδη.

Το έδαφος, νομικά και φοροτεχνικά, έχει προλειανθεί, μέσω των συσκέψεων συνεργασίας των μελών της διοικούσης με τους εκπροσώπους του Αιγυπτίου επιχειρηματία και όλοι στον Ημίθεο περιμένουν από εβδομάδα την κομβική για την κατάληξη των πραγμάτων κίνηση του τελευταίου, αλλά και την έλευσή του – πλέον – στη Θεσσαλονίκη.

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top