Δυάδα από το Τσάμπιονς Λιγκ

Ολοκληρώνονται οι πρώτοι αγώνες των πλέι οφ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Η ΑΕΚ δοκιμάζεται στην Ουγγαρία από τη ΜΟΛ Βίντι. Από τα υπόλοιπα δύο παιχνίδια είναι οι αποψινές μας στοιχηματικές επιλογές.

Διάφορα, Η πρόταση της ημέρας

Γιουνγκ Μπόις – Ντινάμο Ζάγκρεμπ

Πρωταθλήτρια Ελβετίας η Γιουνγκ Μπόις, έριξε από το θρόνο της τη Βασιλεία έπειτα από αρκετά χρόνια, θα δώσει το πρώτο της φετινό ευρωπαϊκό παιχνίδι. Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ τα έχει καταφέρει περίφημα έως τώρα στο προκριματικά, απέναντι σε Μπερ Σεβά (7-2 συνολικό σκορ) και Αστάνα (2-0 εκτός και 1-0 εντός). Δεν έχει χάσει σε 8 επίσημα ματς για τις εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ μετράει 5 διαδοχικές νίκες. Πιστεύουμε πως μπορεί να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα στη Βέρνη.

 

Άγιαξ – Ντινάμο Κιέβου

Τρίτο νοκ άουτ ματς για τον δευτεραθλητή Ολλανδίας Άγιαξ, στην μέχρι τώρα πορεία του στα προκριματικά απέκλεισε κατά σειρά τις Στουρμ και Σταντάρ Λιέγης, πρωταθλήτριες Αυστρίας και Βελγίου, αντίστοιχα. Φουλ επίθεση από το συγκρότημα του Έρικ τεν Χαχ, έχει σκοράρει από δύο γκολ και πάνω και στα 4 φετινά ματς για τη διοργάνωση. Ακριβώς το αντίθετο από την Ντινάμο Κιέβου, έχει δώσει 7 επίσημους αγώνες, η επίδοσή της σε αυτούς είναι 6-1-0 και οι 5 από τις 6 νίκες της ήταν με σκορ 1-0 (7/7 under). Πιστεύουμε πως θα… ταμπουρωθεί στο Άμστερνταμ, επιδιώκοντας να «χτυπήσει» στην κόντρα, είναι πιθανή η ισοπαλία στο ημίχρονο ή το τελικό.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top