Ζιαμπάρης: «Μια ζωή στον Ηρακλή…»

Ο Σερραίος αμυντικός μιλά για την ομάδα και την προσωπική παρουσία του σε αυτήν.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Οι δηλώσεις του Νίκου Ζιαμπάρη στο «Metropolis 95,5»:

Για την επιστροφή του στον Ηρακλή: «Είμαι σε γνώριμο περιβάλλον, δεν χρειάζομαι χρόνο προσαρμογής αλλά τώρα είμαστε πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα κα θα πάρει λίγο χρόνο για να προσαρμοστούμε. Εχουμε παραπάνω χρόνο από πέρυσι, αλλά δεν είναι εύκολο. Με 15 καινούρια πρόσωπα σίγουρα θέλει το χρόνο του. Στόχος είναι ένας, η άνοδος στη Σούπερ Λιγκ. Θέλουμε να δέσουμε γρήγορα για να βγάλουμε στο γήπεδο ό,τι θέλουμε και ό,τι περιμένει και ο κόσμος. Μακάρι να γινόταν να μείνω μια ζωή στον Ηρακλή, αλλά ήρθε ο εξωαγωνιστικός υποβιβασμός».

 

Τις ομάδες μετά τον Ηρακλή: «Είχα αρκετές συμμετοχές στον ΟΦΗ και στον Ολυμπιακό Λευκωσίας, αλλά στην Κρήτη δεν εξελίχθηκαν καλά τα πράγματα, υπήρχαν οικονομικές δυσκολίες και αποφάσισα να κάνω κάτι διαφορετικό. Το κυπριακό πρωτάθλημα δεν είναι εύκολο, έχει καλούς παίκτες, είναι μια διαφορετική εμπειρία, την έζησα και προχωράμε».

 

Τι θα χρειαστεί στον Ηρακλή για την επιστροφή στη Σούπερ Λιγκ: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και ένα καλό ξεκίνημα».

 

Τον Παύλο Μυροφορίδη: «Εννοείται ότι είναι σημαντικό, για αυτό το λόγο ήρθαν τα περισσότερα παιδιά. Ο Παύλος δεν έχει ταβάνι, διψάει για επιτυχίες και αυτό φαίνεται κάθε χρόνο στις ομάδες που πηγαίνει».

 

Αν το αν υπάρχει φόβος πως ο Ηρακλής δεν έχει μεγαλομέτοχο: «Σίγουρα παρακολουθούμε τις εξελίξεις, αλλά εμπιστευόμαστε την διοίκηση και τον Παύλο Μυροφορίδη και πιστεύουμε πως θα βρεθεί λύση».

 

Την εικόνα της ομάδας: «Θα χρειαστούμε το χρόνο μας, σε ένα μήνα θέλουμε να είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε».

Σχετικά Άρθρα

Μαλάτος: «Η μεγάλη ευκαιρία της ΕΠΟ να αποδείξει ότι άλλαξε!»

Ποδόσφαιρο

Παναγόπουλος για την άσκηση αγωγών και τον δικαστικό αγώνα

Ποδόσφαιρο

Back to Top