- Bluearena - https://bluearena.gr -

Το «κυανόλευκο» μεταγραφικό “update”

Βρισκόμαστε στην τελική διαδρομή των μεταγραφικών εξελίξεων στον Ηρακλή, με τον Παύλο Μυροφορίδη να μελετά τον τρόπο, με τον οποίο θα πρέπει να ολοκληρώσει τη φάση της συγκρότησης του ρόστερ.

Το πρωτεύον για τον τεχνικό διευθυντή είναι να κερδίσει λίγο χρόνο, μελετώντας την ομάδα μέσα από τα φιλικά αυτών των ημερών, στα οποία πρωταγωνιστεί το… κανονικό αγωνιστικό δυναμικό της, ώστε να εντοπίσει τον καταλληλότερο δυνατό χειρισμό δράσης στον μεταγραφικό τομέα.

Σε αυτήν τη φάση (αυτό, πάντοτε, μπορεί να μεταβληθεί) δείχνει να προκρίνει την ανατροπή σχεδιασμού και τη μη προσθήκη σέντερ φορ, καθώς διαβλέπει ότι η τριάδα Περόνε, Ρόβα, Χασομέρη, με τον Αργεντινό σε πρώτο ρόλο, είναι απολύτως επαρκής για την κάλυψη της μίας και μοναδικής θέσης κλασικού κυνηγού, με βάση τον σχηματισμό, που χρησιμοποιεί η τεχνική ηγεσία.

Αφήνει πίσω (πάντοτε, προς το παρόν) την περίπτωση του Νίκου Πουρτουλίδη, με τη λογική ότι στα «οκταροδεκάρια» υπάρχουν πολλές λύσεις για τον προπονητή (όσοι αντιλαμβάνονται στο ελάχιστο από τακτική, γνωρίζουν ότι ο Νίκος δεν είναι «εξάρι», αν και εκεί υπάρχει… υπερπληθυσμός).

Τέλος, διατηρεί σε κατάσταση “stand by” τον Ανέστη Αργυρίου, μέχρις ότου διαπιστώσει αν η λύση του Κώστα Καζναφέρη μπορεί να προσφέρει σε σταθερή βάση εναλλακτική επιλογή στη θέση του δεξιού μπακ, όπου ως βασικός λογίζεται ο Δημήτρης Κουτρομάνος.