- Bluearena - https://bluearena.gr -

Μπασκετική “πρώτη” στο Ιβανώφειο (pics+vids)

Με αποφασιστικότητα για σκληρή δουλειά και αισιοδοξία για μια πετυχημένη χρονιά ξεκίνησε σήμερα ο ΗΡΑΚΛΗΣ την προετοιμασία του για την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

 

Παρόντες όλοι οι παίκτες του Συλλόγου, πλην του νεομεταγραφέντος Σάββα Τζουγκαράκη. Ο προπονητής της Ομάδας μας Λευτέρης Χατζηκυριακίδης και οι συνεργάτες του, Γιάννης Ντάγιος και Γιάννης Χρυσάφης κατήρτισαν το πρόγραμμα της δουλειάς για το επόμενο χρονικό διάστημα, στο οποίο θα προστεθούν και φιλικοί αγώνες.

Στην ομάδα απηύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους της διοικήσεως ο Aντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Διονύσης Κοντοτάσιος, ευχόμενος υγεία και ευόδωση των στόχων της ομάδας, αλλά και ο νέος Team Manager, Γιώργος Γιαννουζάκος.

Στην πρώτη προπόνηση συμμετείχαν οι: Καλαϊτζίδης, Αγγελακόπουλος, Γιαννακίδης, Κακαρούδης, Αθανασούλας, Μπένας, Σέσκους, Αποστολίδης, Τσούκας, Γεωργαλάς, Κωστίκας, Αλεξιάδης, Κατσαούνης, ενώ παρόντες ήταν και οι Σοκ (έχει μια ενόχληση στο πέλμα και υποβάλλεται σε θεραπεία), Φίλλιος (μόλις επέστρεψε από την Εθνική Παίδων). Συμμετέχουν στις προπονήσεις και οι αθλητές Αλτίνης, Τζόκος.

 

* Η Διοίκηση της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 2017 επιθυμεί να ευχαριστήσει την αντίστοιχη του ΓΑΣ Φαρσάλων για την στάση της έναντι της επιθυμίας του αθλητή μας Απόστολου Αποστολίδη να μεταγραφεί στην ομάδα μας. Ευχαριστούμε το δ.σ. του συλλόγου και ευχόμαστε καλή επιτυχία στη νέα χρονιά.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο αντίπροεδρος της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 2017, Δ.Κοντοτάσιος με τον Γιώργο Φίλλιο

 

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ Λ.ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΙΔΗ, Δ.ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗ ΚΑΙ Β. ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ