Τσαλίκης: “Ρόστερ εμπειρίας και πρωταθλητισμού ο Ηρακλής”

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Ηρακλή, Κώστας Τσαλίκης, αναφέρθηκε στην εικόνα, που σχημάτισε για τους “κυανόλευκους” από τη φιλική αναμέτρηση στα Πηγάδια.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο team manager της Ξάνθης, Κώστας Τσαλίκης, μίλησε στο “Metropolis 95,5”:

Για τον Τάσο Κατσαμπή: «Ο Κατσαμπής δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι παιδί του Ηρακλή, σημαία του Ηρακλή αυτή τη στιγμή. Ανθρώπους σαν τον Τάσο πρέπει να τους σέβονται, να τους εκτιμούν και να χαίρονται που είναι κοντά τους».

 

Για τον Παύλο Μυροφορίδη: «Βοήθησε πολύ τον Ηρακλή με τον ερχομό του. Έβαλε δύσκολα στον Μπαξεβάνο με την καλή έννοια. Υπάρχουν παιδιά που ξεκίνησαν κανονικά την προετοιμασία και είναι πιο μπροστά από τους υπόλοιπους. Βέβαια αυτοί που υστερούν είναι οι πιο έμπειροι και μπορούν να το διαχειριστούν διευκολύνοντας τον Μπαξεβάνο».

 

Για τον νέο Ηρακλή: «Έχει ρόστερ με εμπειρία, συστατικό το οποίο είναι βασικό για μια ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό. Θέλει χρόνο, δεν είναι έτοιμος και είναι απόλυτα λογικό αυτό. Πρέπει να κάνει υπομονή ο κόσμος, να μην περιμένει τρελά πράγματα στην αρχή. Όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται καλύτερος. Όταν μέσα σε μια εβδομάδα έρχονται 13 παίκτες χρειάζεται χρόνος. Και ο κόσμος πρέπει να δώσει αυτόν τον χρόνο».

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top