Η ώρα των τελικών κινήσεων…

Η επικαιρότητα στον τομέα των μεταγραφικών εξελίξεων, με τον Παύλο Μυροφορίδη να μελετά προσεκτικά τις τελικές κινήσεις.

Οι τελευταίες «πινελιές» στο ρόστερ από την πλευρά του Παύλου Μυροφορίδη αποδεικνύενται ότι χωρούν και δεύτερη σκέψη από πλευράς του, πάντοτε με απόλυτο κριτήριο του «κυανόλευκου» τεχνικού διευθυντή το όφελος της ομάδας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η περίπτωση του Νίκου Πουρτουλίδη, η οποία δείχνει να οπισθοδρομεί, καθώς ένα βήμα πριν την επίσημη ανακοίνωση της επανένταξής του στην ομάδα, ο 35χρονος μέσος φαίνεται να μην… βρίσκει το δρόμο προς τη Μίκρα.

Οι τελευταίες εξελίξεις στο θέμα του αναφέρουν ότι είναι πιο πιθανό να μην προχωρήσει η υπόθεση, καθώς τόσο ο τεχνικός διευθυντής, όσο και ο ποδοσφαιριστής, αντιλαμβάνονται ότι στη θέση, στην οποία αγωνίζεται ο τελευταίος, ο προπονητής έχει να διαχειριστεί πλήθος άλλων επιλογών.

Αντιθέτως, εξακολουθεί να επικρατεί κατάσταση αναμονής στο… περίπλοκο θέμα του Χουσεΐν Μουμίν, χωρίς να μπορεί κανείς να δηλώσει βεβαιότητα για το πότε θα υπάρξει οριστική έκβαση.

Η περίπτωση του Ανέστη Αργυρίου εξακολουθεί να βρίσκεται στο προσκήνιο, στην προοπτική ενίσχυσης των ακραίων θέσεων της άμυνας με ένα ακόμη έμπειρο στέλεχος, ενώ αναμένονται οι τελικές αποφάσεις και για την περίπτωση του σέντερ φορ. Όχι μόνο σχετικά με το ποιος θα επιλεγεί (ο Παντελής Καπετάνος, σε αυτήν την περίπτωση, είναι το προφανές φαβορί), αλλά και με το αν – τελικά – θα αποκτηθεί παίκτης σε αυτή τη θέση, Περόνε, Ρόβα και Χασομέρη ήδη παρόντων…

Σχετικά Άρθρα

Στη Χαλάστρα, Μάνσφιλντ, Κοβάσεβιτς και Μαλέσεβιτς! (pics)

Ποδόσφαιρο

Back to Top