Εναλλακτική λύση στο ιδιοκτησιακό με δύο υποψηφίους!

Πώς οι επαφές του Παύλου Μυροφορίδη παρέχουν ασφαλιστική δικλείδα στον Ηρακλή σε περίπτωση, που κάτι πάει στραβά με τον Καρίμ Σορούρ…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Παύλος Μυροφορίδης, έδωσε μία νέα διάσταση στο θέμα του ιδιοκτησιακού της υπό σύσταση νέας ΠΑΕ Ηρακλής, μέσα από τη σύσκεψη της διοικούσας επιτροπής του ποδοσφαιρικού Τμήματος.

Συγκεκριμένα, ο Κοζανίτης τεχνικός διευθυντής, ο οποίος ουδέποτε έπαψε (πέραν της εντονότατης δραστηριότητάς του στον τομέα της μεταγραφικής ενίσχυσης) να ασχολείται και με την οικονομική ενίσχυση, αλλά και την επενδυτική θωράκιση της «κυανόλευκης» ποδοσφαιρικής εταιρείας, πέρασε ένα σαφές μήνυμα στους ιθύνοντες της ομάδας:

«Θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε άμεσα το θέμα Σορούρ, ώστε να αποδειχθεί στην πράξη αν όντως θα αναλάβει την ΠΑΕ. Υπάρχουν άλλοι δύο σοβαροί επιχειρηματίες, που ενδιαφέρονται για τον Ηρακλή», ήταν τα λόγια, που απηύθυνε προς τους διοικούντες ο Παύλος Μυροφορίδης.

Στη συνέχεια, βεβαίως, τους ενημέρωσε σχετικά με τις περιπτώσεις, στις οποίες αναφέρθηκε και όλα προδίδουν ότι ο Ημίθεος διατηρεί δικλείδες ασφαλείας, για την περίπτωση που ο Αιγύπτιος κάνει πίσω για τον οποιονδήποτε λόγο.

Πηγή: “FAIR PLAY PRESS”

Σχετικά Άρθρα

Μαλάτος: «Η μεγάλη ευκαιρία της ΕΠΟ να αποδείξει ότι άλλαξε!»

Ποδόσφαιρο

Παναγόπουλος για την άσκηση αγωγών και τον δικαστικό αγώνα

Ποδόσφαιρο

Back to Top