Μικρολεπτομέρειες για την ανακοίνωση Πουρτουλίδη, Χιντζίδη και Αργυρίου

Δεδομένη η συμφωνία, αλλά και η αναμονή για Μουμίν, ενώ απομένει η περίπτωση του σέντερ φορ, με Καπετάνο στο προβάδισμα και Πετρόπουλο στα «υπ’ όψιν».

Κάποιες μικρολεπτομέρειες, οι οποίες αφορούν στην επίσημη ανακοίνωση ένταξης στην ομάδα του Νίκου Πουρτουλίδη, του Στράτου Χιντζίδη και του Ανέστη Αργυρίου, περιμένει να τακτοποιηθούν ο Παύλος Μυροφορίδης, πριν ανάψει το «πράσινο φως» για την τυπική επισημοποίηση των συγκεκριμένων μεταγραφικών κινήσεων.

Παράλληλα, μελετά προσεκτικά την υπόθεση της προσθήκης ενός σέντερ φορ περιοχής στην ομάδα, με τον Παντελή Καπετάνο να έχει πάντοτε το σημαντικό προβάδισμα, ενώ στα «υπ’ όψιν» του «κυανόλευκου» τεχνικού διευθυντή βρίσκεται και η περίπτωση του Αντώνη Πετροπουλου.

Όσο για το θέμα του Χουσεΐν Μουμίν, η συμφωνία του υψηλόσωμου Κομοτηναίου ανασταλτικού μέσου με τον Ηρακλή είναι δεδομένη, όσο και η – αναγκαστική – αναμονή για την κατάληξη της διαδικασίας αποδέσμευσής του από τον Άρη, γεγονός, το οποίο αποτελεί το μοναδικό (αλλά απολύτως ουσιαστικό) εμπόδιο στην προοπτική έλευσης του 31χρονου ποδοσφαιριστή στη Μίκρα.

 

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top