Τουτζιάρης: Δείχνει πανέτοιμος να αναλάβει ο Σορούρ

Ο βετεράνος του Ηρακλή και μέλος της διοικούσας επιτροπής του ποδοσφαιρικού Τμήματος αναφέρθηκε στον Αιγύπτιο, στο θέμα με την ΕΠΟ και για όλα τα ανοικτά ζητήματα της ομάδας.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Οι τοποθετήσεις του Φάνη Τουτζιάρη στον Fair Play 96,1:

Για την ανακοίνωση κατά της ΕΠΟ: «Πρέπει να πέφτουν τέσσερις ομάδες και να ανεβαίνουν δύο. Αν μία ομάδα ξεφύγει στη Φούτμπολ Λιγκ, τότε θα χαθεί ολόκληρο το ενδιαφέρον και θα υπάρχει αθέμιτος ανταγωνισμός».

Για την έλευση του Αιγύπτιου, Καρίμ Σορούρ, για την αγορά της ομάδας: «Η γραφειοκρατία στην Ελλάδα καλά κρατεί. Χρειάζεται να ανοίξουμε έναν τραπεζικό λογαριασμό, προκειμένου η ομάδα να πάρει το ΑΦΜ. Ο Αιγύπτιος ό,τι λέει το κάνει. Αλλά πρέπει να ανοίξει πρώτα ο λογαριασμός, να μπουν τα λεφτά από τον Σορούρ και να συνεχίσουμε. Αυτή τη στιγμή περιμένουμε δύο πράγματα, να ανοίξει το ΑΦΜ και να γίνει η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Ο Αιγύπτιος είναι πολύ ζεστός».

Για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας: «Γι’ αυτό το λόγο έγιναν αυτές οι μεταγραφές, ώστε ο Ηρακλής να έχει τον πρώτο λόγο στη Β’ Εθνική. Νομίζω ότι ο Ηρακλής πλέον είναι το φαβορί για την άνοδο και μετά μένει το οικονομικό. Θα χρειαστούν χορηγίες, αλλά με τον Σορούρ στην ιδιοκτησία θεωρώ ότι θα πάνε καλά τα πράγματα. Νομίζω ότι ο Ηρακλής μέσα στις επόμενες 20 μέρες θα έχει λύσει όλα τα προβλήματα. Με αυτούς τους παίκτες η ομάδα έχει τον πρώτο λόγο».

Για τις χορηγίες: «Ο κ. Μπαλτίδης έχει δηλώσει ότι θα είναι ο μεγάλος χορηγός του Ηρακλή φέτος. Απλά για να υπογραφεί η σύμβαση πρέπει να ανοίξει το ΑΦΜ και να συσταθεί η εταιρία. Όσον αφορά τον κ. Τομ Παπαδόπουλο, μακάρι να υπάρξουν κι άλλοι χορηγοί και η ομάδα να δυναμώσει».

Για το φιλικό με την Ξάνθη: «Θα είναι ένα ματς προπόνησης, ο στόχος είναι να τσεκαριστούν οι νέοι παίκτες. Ευελπιστούμε ότι το πρωτάθλημα θα αρχίσει τέλη Σεπτέμβρη. Αν δεν πάρει απόφαση η ΕΠΟ να ανεβαίνουν δύο ομάδες, δεν ξέρω αν θα ξεκινήσει».

Ο κ. Τουτζιάρης κατέληξε ως εξής: «Η δουλειά της τωρινής διοίκησης ήταν μέχρι το άνοιγμα του ΑΦΜ και τη σύσταση της εταιρίας. Αν στη συνέχεια μπει ο Αιγύπτιος, η ομάδα θα βρίσκεται σε καλό δρόμο. Πρέπει, όμως, κι ο κόσμος να στηρίξει με την αγορά διαρκείας πριν έρθουν οι επενδυτές».

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top