Ποντάρει πολλά στον σέντερ, που θα ανακοινώσει

Στο Ιβανώφειο έχουν επιλέξει το «πεντάρι», που θα δώσει ξεκάθαρη προοπτική ανόδου και αναμένεται να το ανακοινώσουν…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Το πολεμούν εδώ και πολλές μέρες, καθώς αποτελεί καθοριστικό μέγεθος για την επιτυχία του project τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης ήθελε έναν ικανό σέντερ στη βασική πεντάδα της νέας σεζόν και όλα δείχνουν ότι εδώ και μερικές μέρες το εγχείρημα βαίνει επιτυχώς.

Ο Ηρακλής είναι έτοιμος να ανακοινώσει παίκτη για τη θέση «5», με πολλές παραστάσεις, ικανό να προσφέρει τις επιζητούμενες λύσεις στην προσπάθεια για πρωταθλητισμό στην Α2.

Αν κανείς σημειώσει το δεδομένο των μέχρι τώρα κινήσεων διάρθρωσης του αγωνιστικού δυναμικού, οι οποίες (τουλάχιστον θεωρητικά) φαντάζουν εύστοχες, τότε αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία το να «κλείσει» το βασικό σχήμα με έναν πρώτης γραμμής σέντερ.

Οι δύο «Σοβιετικοί» ως δίδυμο στους guards, συνιστούν αξιόλογες προσθήκες και μένει να το πιστοποιήσουν πάνω στο παρκέ. Η απόφαση για παραμονή των Γιάννη Αθανασούλα (από τα πλέον σημαντικά και πολυδιάστατα στο παιχνίδι τους «τριάρια» στην Α2), Κώστα Κακαρούδη (ιδίως αν «συναντηθεί» με τον πραγματικά εξαιρετικό αγωνιστικό εαυτό του σε όλη τη διάρκεια της περιόδου), Βασίλη Αγγελακόπουλου και Μιχάλη Γιαννακίδη, οδήγησε στην στελέχωση του ρόστερ με έμπειρο και δοκιμασμένο δυναμικό.

Παραμένοντος του Δημήτρη Καλαϊτζίδη και με την προσθήκη του χρησιμότατου Σταμάτη Μπενα, ίσως αναζητηθεί ένα ακόμη back up small forward και – ίσως – ένας νεαρός παίκτης στο «1», εκτός αν προκριθεί η επιλογή της προώθησης του Θανάση Τσούκα.

Τα πάντα, όμως από εδώ και πέρα θα κριθούν από την επιλογή ψηλού, για την οποία τα νέα είναι ενθαρρυντικά και αναμένεται να προκύψουν λίαν συντόμως…

Σχετικά Άρθρα

Μαλέσεβιτς: “Ακόμη καλύτεροι, για να φτάσουμε στην τρίτη νίκη!”

Μπάσκετ

Yπόκλιση Μάνταλου στους Ηρακλειδείς: “Οι τύποι είναι απίστευτοι!”

Μπάσκετ

Back to Top