Οι «ανακοινώσιμοι» και οι υπόλοιποι…

Οι τρεις που είναι έτοιμοι να ανακοινωθούν και όσοι βρίσκονται στον προθάλαμο…

Ουσιαστικά οι μεταγραφικές αναζητήσεις του ποδοσφαιρικού Ημίθεου απαιτούν καθημερινό update, καθώς η όλη διαδικασία ενίσχυσης βρίσκεται στο τελικό στάδιο και είναι σχετικά ρευστή, τουλάχιστον ως προς τις «πινελιές», που θέλει να προσθέσει, κλείνοντας τον τομέα της ενίσχυσης, ο Παύλος Μυροφορίδης.

Ανακοινώνει τρεις. Μόνο το τυπικό της επίσημης ανακοίνωσης απομένει για τις περιπτώσεις του Νίκου Πουρτουλίδη και του Στράτου Χιντζίδη, οι οποίοι αναμένεται να ανακοινωθούν στο χρονικό πλαίσιο της σημερινής ημέρας (Παρασκευή 17/8). Αν όλα δρομολογηθούν ομαλά, το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με την περίπτωση του Μάρκου Ντούνη, ο οποίος, επίσης έχει συμφωνήσει.

Εκτός απροόπτου και τον Αργυρίου. Η αναζήτηση εναλλακτικής λύσης στη θέση του δεξιού μπακ αναμένεται να φέρει και την ανακοίνωση του Ανέστη Αργυρίου.

Παίρνει σειρά ο Μουμίν. Η επισημοποίηση της συνεργασίας με τον Χουσεΐν Μουμίν «κολλάει» μόνο στην απόκτηση της ελευθερίας του από τον Άρη. Μόλις προκύψει το επιθυμητό αυτό αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί από τους «κυανόλευκους» και ο Κομοτηναίος αμυντικός μέσος.

Φαβορί ο Παντελής Καπετάνος. Τέλος, για τη θέση του φορ περιοχής – επιλογή η οποία προβλέπεται να κλείσει τον τεράστιο κύκλο ενίσχυσης, που άνοιξε με την έλευσή του στη Μίκρα ο τεχνικός διευθυντής – συγκλονιστικό φαβορί φαντάζει πλέον ο Παντελής Καπετάνος. Ανά πάσα στιγμή μπορεί και η δική του ένταξη στο δυναμικό της ομάδας να μπει σε φάση ενεργοποίησης, εκτός αν μεταβληθούν τα δεδομένα στην υπόθεση του Δημήτρη Διαμαντόπολου και ο 30χρονος επιθετικός αποχωρήσει – τελικά – από το «κίτρινο» στρατόπεδο.

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top