Νίλσον: “Στον Ηρακλή πέρασα τα καλύτερα μου χρόνια»

Ο διεθνής Σουηδός Μάρκους Νίλσον μιλά με νοσταλγία για τα χρόνια που αγωνίστηκε στον Ηρακλή και θυμάται την “κυανόλευκη” κερκίδα στο Final 4 της Πράγας.

Βόλει, Ηρακλής

Ο πολύπειρος διαγώνιος Μάρκους Νίλσον με αφορμή τον αγώνα μεταξύ της Εθνικής Σουηδίας και της Εθνικής Ελλάδος μίλησε για το πέρασμα του από την Ελλάδα και τον Ηρακλή. Ο Σουηδός σταρ τόνισε πως με την φανέλα του “Αυτοκράτορα” έζησα τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του, ενώ δεν ξεχνά την “φλεγόμενη” κερκίδα του Final 4 της Πράγας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

“Τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου τα πέρασα στην Ελλάδα και στον Ηρακλή. Η Θεσσαλονίκη είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου. Δεν την ξεχνώ ποτέ, όπως δεν μπορώ να ξεχάσω τον κόσμο του Ηρακλή. Κρίμα που δεν μπορέσαμε να του προσφέρουμε την χαρά της κατάκτησης Τσάμπιονς Λιγκ. Η εξέδρα θυμάμαι στην Πράγα έμοιαζε με βόμβα έτοιμη να εκραγεί. Δεν υπάρχουν καλύτεροι οπαδοί από αυτούς του Ηρακλή. Χαιρόμουν όταν έπαιζα μπροστά σε αυτό το κοινό».

«Δεν θέλω να παίξω Ισπανία και Γερμανία, μακάρι να μπορούσα να παίξω και πάλι στην Ελλάδα σε υψηλό επίπεδο. Μου λείπει η χώρα σας και ελπίζω κάποια στιγμή, όσο βαστάνε τα χέρια μου να επιστρέψω».

Σχετικά Άρθρα

“Τώρα… θυμήθηκαν να κλείσουν το Κατσάνειο και δεν παραχωρούν τη Μίκρα!”

Βόλει

Back to Top