Καζαντζίδης: «Έχω εντολή από τον Σορούρ»

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Αιγύπτιου δηλώνει έτοιμος για την άμεση κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο δικηγόρος Θεόδωρος Καζαντζίδης που έχει αναλάβει την εκπροσώπηση του Αιγύπτιου επιχειρηματία Καρίμ Σορούρ Σαλάχ φιλοξενήθηκε στο «FAIR PLAY FM 96,1» και αποκάλυψε την επιθυμία του Αιγύπτιου να προχωρήσει στην κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου και να αναλάβει περίπου το 90% των μετοχών.

Αρχικά σχολίασε: « Όπως ξέρετε την περασμένη Παρασκευή υπογράφηκε το καταστατικό της ΠΑΕ, η οποία για να αποκτήσει νομική προσωπικότητα θα πρέπει αρχικά να πάρει άδεια. Μετά θα πρέπει να αποκτήσει ΑΦΜ και να δημιουργηθεί ένας τραπεζικός λογαριασμός. Θα πρέπει να γίνει πρόσκληση για την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου. Εγώ έχω εντολή από τον ίδιο τον κύριο Σορούρ να προχωρήσουμε στην αγορά του 90% των μετοχών. Εμείς έχουμε ξεκινήσει τις διαδικασίες και περιμένουμε την πρόσκληση για το μετοχικό κεφάλαιο. Θα χρειαστεί φυσικά να πάρουμε και άδεια από την επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού».

Για την συμμετοχή της συζύγου του κυρίου Σορούρ: «Επιλέξαμε να πάρει η σύζυγος του κ. Σορούρ τις μετοχές, καθώς είναι Ελληνίδα υπήκοος, έχει το πόθεν έσχες και αυτό μπορεί να επιταχύνει αρκετά τις διαδικασίες. Μετά φυσικά ο κύριος Σορούρ θα πάρει τον έλεγχο της ομάδας. Όλα αυτά γίνονται για να επιταχύνουμε την διαδικασία. Νομίζω ότι όλα θα προχωρήσουν όπως πρέπει τις επόμενες μέρες».

Σχετικά Άρθρα

Μαλάτος: «Η μεγάλη ευκαιρία της ΕΠΟ να αποδείξει ότι άλλαξε!»

Ποδόσφαιρο

Παναγόπουλος για την άσκηση αγωγών και τον δικαστικό αγώνα

Ποδόσφαιρο

Back to Top