- Bluearena - https://bluearena.gr -

Μυροφορίδης: «Να προστατεύσουμε τον Σορούρ από τα αρπακτικά!»

Ο Παύλος Μυροφορίδης τοποθετήθηκε στη “Fair Play Press” για όλους και για όλα, όσα αφορούν στην επικαιρότητα του Ηρακλή. Για το θέμα Σορούρ, περνώντας «δυνατό» μήνυμα, για τους παίκτες, οι οποίοι αποχωρούν και την επίθεση «περί ηθικής», που δέχεται και για το όνειρο της συμμετοχής του στη Super League μόνο με τον Ηρακλή…

Ο τεχνικός διευθυντής των επιτυχιών μας μίλησε – όπως συνηθίζει χωρίς περιστροφές και – επίσης, όπως συνηθίζει – υπήρξε χειμαρρώδης: «Είναι να έρθει να πάρει την ομάδα ένας άνθρωπος, που είναι σοβαρός. Τόσο επιχειρηματικά, όσο και ως άνθρωπος. Εγώ ένα μήνυμα έχω να περάσω σε όλους και το έχω πει και στους παράγοντες της ομάδας: προστατέψτε τον Καρίμ Σορούρ! Προφυλάξτε τον από τα αρπακτικά, που θα πέσουν πάνω του, μόλις αναλάβει, επιχειρώντας να τον εκμεταλλευτούν. Αυτό είναι το χρέος όλου του Συλλόγου, όλου του οργανισμού του Ηρακλή».

«Μόνο με αυτόνομο Ηρακλή στη Super League»

Όσο για το όνειρό του , σημείωσε: «Εγώ έχω μπροστά και πάνω από όλα και όλους τον στόχο του Ηρακλή. λυσσάω για τον πετύχω. Και είναι η άνοδος. Αν είναι να πάω κι εγώ στη Super League, να το κάνω με αυτήν την ομάδα και μόνο με αυτήν. Ως Ηρακλής, αυτόνομος, μακριά από τις παρεούλες της μεγάλης κατηγορίας».

«Πονάω περισσότερο από τα παιδιά, που αποχώρησαν»

«Είμαι σκασμένος με το θέμα των παιδιών, που αποχώρησαν από την ομάδα. Εγώ πονάω περισσότερο από τα παιδιά αυτά. Σηκώθηκα και έφυγα από την πόλη, όταν ανακοίνωσα τις αποφάσεις μου. Και έχω κάποιους στα social media να μου κάνουν κήρυγμα περί ηθικής! Η ηθική μου είναι ο Ηρακλής και ο στόχος του! Τελεία και παύλα!», υπογράμμισε ο Παύλος Μυροφορίδης.

Πηγή: “FAIR PLAY PRESS”