Με Διαμαντόπουλο και τους «5», κλείνει το μεταγραφικό πλάνο

Ο «κλεισμένος» σέντερ φορ του Άρη (όταν αποδεσμευθεί) και οι Ντούνης, Μουμίν, Χιντζίδης, Πουρτουλίδης, Κανακούδης, που ανακοινώνονται, ολοκληρώνουν το κεφάλαιο της ενίσχυσης.

Με τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο έχει συμφωνήσει ο Παύλος Μυροφορίδης και, αν – και εφόσον – αποδεσμευτεί από τον Άρη, θα αποτελέσει την τελευταία μεταγραφική κίνηση του «κυανόλευκου» τεχνικού διευθυντή στη σκακιέρα της ενίσχυσης του αγωνιστικού δυναμικού.

Παράλληλα, υπό ανακοίνωση βρίσκεται η πεντάδα, η οποία αποτελείται από τους δύο πιο προσφάτως «συμφωνημένους», Μάρκο Ντούνη και Στράτο Χιντζίδη και τους… «παλιούς» στον τομέα των συμφωνιών, Νίκο Πουρτουλίδη, Πέτρο Κανακούδη και Χουσεΐν Μουμίν.

Μάλιστα, οι τέσσερις πρώτοι αναμένεται να ανακοινωθούν και επισήμως, αύριο, Παρασκευή 17/8, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με την περίπτωση του Μουμίν, αν προλάβει να ολοκληρώσει την αποδέσμευσή του από τους «κίτρινους» μέχρι τελικής λεπτομέρειας.

Από εκεί και πέρα, ο Παύλος Μυροφορίδης θα διατηρήσει ανοικτές τις «κεραίες» του στο μεταγραφικό περιβάλλον, μήπως προκύψει κάποια αξιόλογη περίπτωση από την αγορά των ελεύθερων ποδοσφαιριστών, μετά το τέλος της επίσημης μεταγραφικής περιόδου.

 

 

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top