- Bluearena - https://bluearena.gr -

Τα φαβορί για παραμονή στο «κυανόλευκο» ρόστερ

Οι πληροφορίες, οι οποίες προκύπτουν από το «κυανόλευκο» στρατόπεδο αρχίζουν και αναφέρονται σε… «φαβοριτισμό» κάποιων ποδοσφαιριστών, όσον αφορά στο να κερδίσουν την παραμονή τους στην ομάδα.

Πολλές, λοιπόν, πιθανότητες (ή ακόμη και βεβαιότητα, σε ορισμένες περιπτώσεις) παραμονής διατηρούν οι:

Τάι. Η περίπτωση του Βραζιλιάνου επιτελικού μέσου έχει κερδίσει και τον Παύλο Μυροφορίδη, ο οποίος τον υπολογίζει, χάρη στην τεχνική αρτιότητά του, στην εμπειρία του και στο γεγονός ότι αγωνίζεται σε έναν πολύ ευαίσθητο για τη λειτουργία της ομάδας ρόλο.

Χρήστος Ρόβας. Το «πολυβόλο» του περσινού Ηρακλή φαίνεται να κερδίζει επαξίως την ευκαιρία να αγωνιστεί – για πρώτη φορά στην καριέρα του – σε πρωτάθλημα των επαγγελματικών κατηγοριών.

Μηνάς Πτηνόπουλος. Από τους πλέον διακριθέντες της περσινής προσπάθειας, έδειξε εξαιρετικά στοιχεία τεχνικής και φαίνεται ότι ο «κυανόλευκος» τεχνικός διευθυντής τον έχει στα πλάνα του.

Μιχάλης Γιαννίτσης. Παρά την έλευση αρκετών κεντρικών αμυντικών πρώτης γραμμής, ο έμπειρος στόπερ δείχνει να κερδίζει τη… μάχη της παραμονής, καθώς είναι πλήρης παραστάσεων από τις επαγγελματικές κατηγορίες.

Κώστας Καζανφέρης. Σημαντικές προοπτικές παραμονής συγκεντρώνει και ο πεπειραμένος Αρτινός ποδοσφαιριστής. Και μάλιστα, όχι τόσο λόγω της δυνατότητάς του να προσφέρει στον κλασικό ρόλο του, αυτόν του αμυντικού μέσου, όσο της ευχέρειας που διαθέτει να αγωνίζεται και ως δεξιός μπακ, προοριζόμενος να αναλάβει ρόλο back up του Δημήτρη Κουτρομάνου.

Κώστας Παναγιωτούδης. Πιθανότητες παραμονής συγκεντρώνει και ο Κώστας Παναγιωτούδης, ο οποίος έδωσε λύσεις πέρσι ως «οκτάρι» στην προσπάθεια της Γ΄ Εθνικής, βοηθώντας ανασταλτικά, οργανωτικά, αλλά και εκτελεστικά.

Και οι τέσσερις τερματοφύλακες. Δεν είναι τυχαίο ότι τις μεταγραφικές αναζητήσεις του Παύλου Μυροφορίδη δεν απασχόλησε περίπτωση τερματοφύλακα. Παναγιώτης Βοσνιάδης και Γιώργος Αμπάρης χαίρουν της εμπιστοσύνης του, ενώ ο… νεοφερμένος, Δημήτρης Γρηγοριάδης αποτελεί επένδυση για το παρόν και το μέλλον. Όσο για τον Πέτρο Γόμο, πρόκειται για έναν έμπειρο τερματοφύλακα, ο οποίος διαδραματίζει έναν πολύ χρήσιμο, για το πρόγραμμα προπόνησης του Φώτη Γκιζέλη, ρόλο στο γκρουπ των τερματοφυλάκων.