Νικολακάκης: Δεν κρατάω κακία για την αποχώρησή μου

Ο νεοαφιχθείς, αλλά… αποχωρήσας ποδοσφαιριστής αναφέρεται στη σύντομη κυανόλευκη εμπειρία του.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Μανώλης Νικολακάκης μίλησε στο Metropolis 95,5:

Για τα συναισθήματά του που αποχώρησε από τον Ηρακλή: «Είναι λίγο περίεργη η κατάσταση στην ομάδα. Πέσαμε από τα σύννεφα με τις αποχωρήσεις που υπήρχαν στην ομάδα. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, δεν μπορούμε να κρατήσουμε κάποια κακία. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να βρούμε μια ομάδα ώστε να κάνουμε μια καλή χρονιά».

 

Το αν θα προτιμούσε να μείνει στην ομάδα: «Ναι εννοείται και μου μένει η πικρία. Είχα να δώσω στον Ηρακλή αλλά αυτό από ότι φάνηκε, δεν εκτιμήθηκε. Το μόνο που μένει να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε το καλύτερο για το μέλλον μας όσοι αποχωρήσαμε».

 

Την αποχώρηση των παικτών: «Εννοείται πως το κουβεντιάζαμε το θέμα των αποχωρήσεων. Είναι λογικό και το μόνο που θέλω πλέον είναι να πάει καλά ο Ηρακλής φέτος στο πρωτάθλημα. Τα έχω καλά με τον εαυτό μου, δεν κρατάω κακία σε κανέναν γιατί οι επιλογές γίνονται για το καλό της ομάδας».

 

Την αίσθηση που του άφησε η ομάδα που δημιουργείται: «Εγώ συνάντησα πολύ όμορφο κρίμα στον Ηρακλή. Ήταν διαφορετικές οι πρώτες 10-15 μέρες και διαφορετικές εκείνες όταν είχαν γίνει οι προσθήκες. Ήρθαν καλοί ποδοσφαιριστές, με εμπειρία. Δε μπορώ να σολιάσω τους χαρακτήρες γιατί δεν τους έζησα πολύ καιρό».

 

Το μέλλον του: «Θέλω πρώτα να συνειδητοποιήσω αυτό που έγινε γιατί δεν ήταν εύκολο. Είμαι αισιόδοξος για κάτι καλό αλλά είναι δύσκολη αυτή η περίοδος. Θέλω να περάσω κάποιες στιγμές με τους δικούς μου ανθρώπους και να κοιτάξω το καλύτερο για το μέλλον μου».

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top