- Bluearena - https://bluearena.gr -

Προς το τέλος του μηνός η άφιξη Σορούρ

Οι εξελίξεις, όσον αφορά στην άφιξη του Καρίμ Σορούρ στη Θεσσαλονίκη δεν έτρεξαν όσο γρήγορα το επιθυμούσε ο ίδιος. Ο υποψήφιος επενδυτής της υπό σύσταση ΠΑΕ εξέφρασε τις προηγούμενες μέρες την επιθυμία να τελειώσει το ζήτημα της απόκτησης του πλειοψηφικού μετοχικού πακέτου από μέρους του, ακόμη και στο χρονικό πλαίσιο αυτής της εβδομάδας, όμως οι συνθήκες δεν ευνόησαν αυτήν την επιδίωξή του.

Συγκεκριμένα, φαίνεται να τον καθυστερεί η έκδοση βίζας και τα υπόλοιπα γραφειοκρατικά ζητήματα της έλευσής του στην Ελλάδα, καθώς δεν τυγχάνει πολίτης χώρας – μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να αναμένει την έκδοση της βίζας του, προκειμένου να πραγματοποιήσει αυτό το – καθοριστικό για τα ιδιοκτησιακά του Ημίθεου – ταξίδι.

Παράλληλα, τακτοποιεί όλες τις σχετικές εκκρεμότητες, που αφορούν στο θέμα και οι οποίες πρέπει να ρυθμιστούν από τη βάση της επιχειρηματικής δραστηριότητάς του, ώστε, με την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη, να κλείσει άμεσα την υπόθεση της ανάληψης των τυχών της ΠΑΕ.

Προσδιορίζει την ημερομηνία της έλευσής του προς τα τέλη του μηνός, όταν και θα έχουν τακτοποιηθεί τα πάντα γύρω από τη σύσταση της νέας «κυανόλευκης» ποδοσφαιρικής εταιρείας σε τυπικό επίπεδο και όταν ο ίδιος – όπως υποστηρίζει – θα μπορεί να καλύψει αυτομάτως το απαιτούμενο μετοχικό κεφάλαιο, ώστε να καταστεί ιδιοκτήτης.