Προκρίνεται επιλογή «έτοιμου» ψηλού, αντί του Δημακόπουλου

Σε ποιο έμπειρες και «έτοιμες» περιπτώσεις ψηλών στρέφεται ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Μπορεί η περίπτωση του Ιωάννη Δημακόπουλου να απασχόλησε σοβαρά τους ανθρώπους του Ηρακλή, στον τομέα της αναζήτησης ενός ικανού σέντερ για την ενίσχυση του νέου ρόστερ κάτω από τα καλάθια, ωστόσο στην πορεία της μεταγραφικής αναζήτησης προέκυψε επιλογή προς διαφορετικές προοπτικές.

Ο 24χρονος γιγαντόσωμος σέντερ, είναι σαφές ότι δεν είναι ακόμη έτοιμος και «ψημένος», ώστε να στηριχθεί μία ομάδα πρωταθλητισμού (έστω και στην ελληνική Α2) επάνω του και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι η επιστροφή του από το κολλεγιακό αμερικανικό περιβάλλον δεν στέφθηκε ακόμη με σημαντική επιτυχία.

Την περασμένη σεζόν είχε… προλάβει να «κοπεί» από τα δοκιμαστικά της Παρτίζαν στην προαγωνιστική περίοδο, να μεταβεί στη Ρόδο και στον Κολοσσό, όπου αποχώρησε σύντομα, να μεταγραφεί στον Πανιώνιο, όπου και πάλι δεν… στέριωσε και να κλείσει τη χρονιά στη Γ΄ κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος με την Μπασκόνια Β.

Στο Ιβανώφειο έχουν εστιάσει την προσοχή τους σε διαφορετικής αγωνιστικής φυσιογνωμίας Έλληνες ψηλούς και ουσιαστικά έχουν αποσυρθεί από την διεκδίκηση Δημακόπουλου, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθεί από τον Απόλλωνα Πάτρας.

Συζητούν με ψηλούς με μπασκετικό παρελθόν και εμπειρία, μεστούς και ικανούς να ανταποκριθούν άμεσα στις απαιτήσεις της «σκληροτράχηλης» Α2, η οποία – είναι πλέον αξίωμα – κρίνεται κατά σημαντικότατο βαθμό από την ποιότητα των περιφερειακών μιας ομάδας και σε αυτό το πεδίο ο Ημίθεος λειτουργεί προνομιακά, με Σοκ, Σέσκους, Αθανασούλα, Καλαϊτζίδη, Γιαννακίδη, συν την όποια προσθήκη προκύψει στη συνέχεια.

Μία από τις επιλογές αυτής της λογικής και κατεύθυνσης, εξακολουθεί να παραμένει και ο Νίκος Παπανικολάου, που πέρσι ενίσχυσε την επιτυχή προσπάθεια του Χολαργού για άνοδο στην Basket League.

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Ανωτερότητα: “Διαθέτουμε όσα εισιτήρια θέλουν οι φίλοι της Μεγαρίδας!”

Μπάσκετ

Back to Top