Επαφές για χορηγική συνεργασία με τον Τομ Παπαδόπουλο!

Το «κονέ» με τον Ελληνοαμερικανό μαρμαροβιομήχανο, ικανό να αποφέρει και ενδιαφέρουσα μελλοντική προοπτική για την ομάδα – Αναμένεται η άφιξη του εκπροσώπου του, Νικ Σακίεβτις.

Κάθε άλλο παρά έπαψαν να αναζητούν λύσεις οικονομικής θωράκισης της ομάδας οι ιθύνοντες του Ηρακλή, παρά το γεγονός ότι βρίσκονται εγγύτατα σε συμφωνία ιδιοκτησιακού επιπέδου με τον Καρίμ Σορούρ και έχουν εξασφαλίσει τη χορηγική συνεργασία με την “Tip Bet”.

Υπό αυτό το πρίσμα, ανοίγεται μία νέα προοπτική, η οποία αφορά στην περίπτωση του Τομ Παπαδόπουλου, με τον Ελληνοαμερικανό μαρμαροβιομήχανο να έχει αποσυρθεί από το όποιο ενδιαφέρον εξέφραζε για συνεργασία του με την ΠΑΕ Άρης και να εξετάζει σοβαρότατα το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε αντίστοιχη κατεύθυνση προς το «κυανόλευκο» ποδοσφαιρικό περιβάλλον.

Ο ιδιοκτήτης της Colonial Marble and Granite”, βιομηχανία με σημαντικότατο κύκλο εργασιών στις ΗΠΑ, έχει αποφασίσει να επενδύσει χορηγικά σε ελληνική ομάδα και η έλευση στον Ηρακλή του Πέτρου Κανακούδη, με τον οποία διατηρεί στενές φιλικές σχέσεις, τον κινητοποιεί εξαιρετικά θετικά.

Οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών, προκειμένου να βρεθεί ένα έδαφος συμφωνίας συνεργασίας έχουν ήδη αρχίσει, ενώ – στην παρούσα, τουλάχιστον, φάση – ξεκαθαρίζεται ότι ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας δεν πρόκειται να ασχοληθεί επενδυτικά με τη νέα ΠΑΕ. Οι συζητήσεις και η προοπτική αφορούν σε συνεργασία χορηγικού επιπέδου, η οποία – αν συμφωνηθεί – θα ενισχύσει σημαντικά τα ταμεία της «κυανόλευκης» ποδοσφαιρικής εταιρείας.

Ωστόσο, επειδή το περιβάλλον του συγκεκριμένου επιχειρηματία έκανε λόγο όλο το προηγούμενο διάστημα για ενδιαφέρον του ως προς την εφαρμογή ενός ευρύτερου και πολυδιάστατου ποδοσφαιρικού project στην Ελλάδα, σε επίπεδο αθλητικών εγκαταστάσεων και επενδυτικής εμπλοκής, δεν αποκλείεται – αν και εφόσον συντελεστεί και προχωρήσει

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top