Έφτασε η ώρα του “show me the money” για τον Καρίμ Σορούρ!

Αναμένεται στη Θεσσαλονίκη, δηλώνει ότι επείγεται να αναλάβει την ΠΑΕ και στη Μίκρα περιμένουν να καλύψει άμεσα το μετοχικό κεφάλαιο…

Σε καταληκτική φάση περνά το θέμα του ενδιαφέροντος του Καρίμ Σορούρ για τη νέα ΠΑΕ Ηρακλής και όλα προδίδουν ότι η κάθε πλευρά (επί του παρόντος) δεν εντόπισε κάτι μεμπτό στην έρευνα, που διεξήγαγε για την άλλη, πριν αμφότερες καταλήξουν στην τελική συμφωνία.

Ειδάλλως, δεν εξηγείται το γεγονός ότι, ο μεν Αιγύπτιος επιχειρηματίας δείχνει αποφασισμένος να τελειώσει ακόμη και στο χρονικό πλαίσιο της νέας εβδομάδας την υπόθεση της ανάληψης της ιδιοκτησίας της «κυανόλευκης» ποδοσφαιρικής εταιρείας, ενώ οι δε του Ηρακλή δεν δείχνουν να θέτουν εμπόδια (και πάλι, επί του παρόντος) στην επιδίωξή του.

Ο υποψήφιος μεγαλομέτοχος αναμένεται σήμερα (12/8) επί ελληνικού εδάφους, ώστε ακόμη και από Δευτέρα να αρχίσει τις καταληκτικές επαφές με τους ιθύνοντες του Ημίθεου, στην προοπτική να αναλάβει την ΠΑΕ.

Στη φάση, στην οποία βρισκόμαστε, υπάρχει ένα κρισιμότατο, καθοριστικό και κομβικό σημείο για την όλη ιστορία: η υπόθεση της κάλυψης του μετοχικού κεφαλαίου. Οι της διοικούσας επιτροπής του Ημίθεου λένε ότι, για να προχωρήσει σε τελικό επίπεδο η συμφωνία, θα πρέπει ο Καρίμ Σορούρ να εμφανίσει τα χρήματα κάλυψης του κεφαλαίου και εκείνος, ότι είναι απολύτως έτοιμος να πραγματοποιήσει αυτό το βήμα.

Η πλευρά Σορούρ διατείνεται ότι εντός της εβδομάδας θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες μεταφοράς του ποσού των 320.000 ευρώ περίπου, το οποίο απαιτείται για την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου, ώστε να προχωρήσει αμέσως σε αυτήν την τελική κίνηση.

Κατά συνέπεια, όλα θα ξεκαθαρίσουν σε απολύτως πρακτικό επίπεδο, πλέον: αν ο Αιγύπτιος καλύψει το μετοχικό κεφάλαιο, θα καταστεί ο ιδιοκτήτης της νέας ΠΑΕ, σε ποσοστό περίπου 80%, όπως συζητείται, αφήνοντας ένα 10% στον Ερασιτέχνη και το υπόλοιπο 10% στη διάθεση των υπολοίπων Ηρακλειδέων μετόχων.

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top