Μετά το βουνό, το ξεκαθάρισμα…

Η απόφαση του Παύλου Μυροφορίδη, σχετικά με το ποιοι από το αρχικό ρόστερ θα υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας, αναμένεται να ανακοινωθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Η ίδια η κοινή λογική το επιτάσσει, αλλά – παράλληλα – έχουν πλήρη επίγνωση του θέματος και οι ποδοσφαιριστές, στους οποίους αφορά. Αυτό, σε ό,τι έχει να κάνει με το εν αναμονή «ξεκαθάρισμα» στο ρόστερ του Ηρακλή, καθώς το αγωνιστικό δυναμικό, το οποίο «ανέβηκε» στα 3-5 Πηγάδια για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, δεν υπήρξε αποτέλεσμα επιλογής του νυν τεχνικού διευθυντή, Παύλου Μυροφορίδη.

Συνεπώς, επίκειται η ανακοίνωση αποφάσεων, σχετικά με το ποιοι από τους παίκτες του περσινού δυναμικού, οι οποίοι συμφώνησαν να συνεχίσουν στην ομάδα, συμπεριλαμβανομένων και των μεταγραφικών προσθηκών, που πραγματοποιήθηκαν, Μυροφορίδη απόντος, θα κληθούν να ενεργοποιήσουν τη συμφωνία τους, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με τη νέα ΠΑΕ.

Πρόκειται για μία άχαρη και απολύτως… αμήχανη διαδικασία, καθώς πρόκειται για παιδιά, τα οποία προσέφεραν στη δύσκολη και τραχιά περιπέτεια της Γ΄ Εθνικής και εκλήθησαν από την ίδια την ομάδα να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, όμως. όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, είναι επιβεβλημένο να υπάρξει.

Ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής είναι σαφές και πασίγνωστο ότι δεν τελούσε μέχρι τώρα υπό καθεστώς κανονικότητας και – δυστυχώς – τις συνέπειες αυτής της κατάστασης θα κληθούν να «σηκώσουν» κάποιοι από τους παίκτες του μέχρι στιγμής ρόστερ, μέσω της απογοήτευσης για την ακύρωση της προφορικής συμφωνίας και της ανάγκης να «ξαναβγούν» στη μεταγραφική αγορά, προς αναζήτηση άλλης ομάδας.

Ο Παύλος Μυροφορίδης, αναγνωρίζοντας τη δύσκολη θέση στην οποία θα περιέλθουν (αναγκαστικά και αναπόφευκτα) αυτά τα παιδιά, θα φροντίσει να μην παρατείνει περαιτέρω την αγωνία τους και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα εμφανιστεί έτοιμος να ανακοινώσει τις σχετικές αποφάσεις του μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, όταν και η αποστολή θα έχει επιστρέψει από το βουνό και θα βρεθεί εκ νέου επί εδάφους Θεσσαλονίκης, για το τρίτο και τελικό στάδιο της προετοιμασίας.

Όσοι «κοπούν», θα ενημερωθούν από τον τεχνικό διευθυντή, προκειμένου να αποδεσμευτούν από τις υποχρεώσεις τους στον Ηρακλή και να αναζητήσουν άμεσα άλλη επαγγελματική στέγη…

 

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top