Ζιαμπάρης: «Θα ήθελα να μην είχα φύγει ποτέ από την ομάδα»

Ο Νίκος Ζιαμπάρης τοποθετείται σχετικά με την επιστροφή του και τους στόχους του Ηρακλή.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Οι δηλώσεις του Νίκου Ζιαμπάρη στον “Arena 89,4”:

Για την επιστροφή του στον Ηρακλή: «Για να πω την αλήθεια, αν γινόταν να μην φύγω από την ομάδα, δεν θα έφευγα. Αλλά όπως ήρθαν τα πράγματα, δεν γινόταν αλλιώς. Ευτυχώς είμαι και πάλι εδώ. Ευχαριστώ τον Ηρακλή, τον Παύλο Μυροφορίδη που με έφερε και ευελπιστώ να ζήσω στιγμές όπως την πρώτη χρονιά».

Για την επικοινωνία με τους άλλοτε συμπαίκτες του στον Ηρακλή: «Δεν έχουμε σταματήσει να μιλάμε. Κάποια παιδιά που είναι σε άλλες ομάδες λένε ότι ‘μακάρι να μπορούσαμε και εμείς να ήμασταν εκεί μαζί σας’».

Για τον χρόνο που χρειάζεται η ομάδα: «Θα πάρει χρόνο, αλλά τα περισσότερα παιδιά είναι έμπειρα κα δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να προσαρμοστούν».

Για το αν θα είναι πιο δύσκολη η φετινή χρονιά σε σύγκριση με την προηγούμενη θητεία του στον Ηρακλή: «Αυτό θα φανεί στο γήπεδο, αλλά αν είμαστε αυτοί που πρέπει, θεωρώ ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Για τις υπόλοιπες ομάδες που διεκδικούν την άνοδο: «Ο Ηρακλής έχει to DNA. Ο Ηρακλής είναι Ηρακλής και αν είμαστε όπως πρέπει, δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Για την Β’ Εθνική αι το αν είναι πιο δυνατή, πιο ποιοτική: «Είναι διαφορετικά σε σχέση με την Σούπερ Λίγκ. Πάει περισσότερο στη δύναμη. Οι ομάδες κλείνονται πίσω. Θέλει υπομονή, αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Για το ότι οι περισσότεροι γνωρίζονται μεταξύ τους: «Υπάρχει κοινός παρανομαστής. Με τους περισσότερους γνωριζόμαστε και πολλοί γυρίζουμε. Θεωρώ ότι θα έρθουν και περισσότερο. Μακάρι να γινόταν να γυρίσει και ο Πορτουλίδης».

Για την ομάδα στο παρελθόν: «Είχαμε δέσει. Ήμασταν 23-24 ετών. Μικροί σε ηλικία, με φιλοδοξίες. Ήρθαν και τα παιδιά με εμπειρία, που ήρθαν κοντά μας και έτσι δέσαμε».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος ειδικά του Ηρακλή έχει ταλαιπωρηθεί πολύ. Το βλέπαμε πέρυσι, που η ομάδα έπαιζε σε χωριά και ο κόσμος ήταν εκεί. Και φέτος θα είναι εκεί, όπως ήταν και πάντα».

Για τους στόχους: «Δεν υπάρχει άλλος στόχος, παρά μόνο η άνοδος».

Σχετικά Άρθρα

Στη Χαλάστρα, Μάνσφιλντ, Κοβάσεβιτς και Μαλέσεβιτς! (pics)

Ποδόσφαιρο

Back to Top