Το δεύτερο γκρουπ, έτοιμο για υπογραφή και ανακοίνωση

Μία πεντάδα παικτών πρώτης γραμμής, για το επίπεδο της Football League, αναμένεται να ενεργοποιήσει τη συμφωνία με τον Παύλο Μυροφορίδη.

Το πρώτο γκρουπ ανακοινώσεων για την επίσημη ένταξη παικτών στο νέο ρόστερ του ποδοσφαιρικού Ηρακλή, περιελάμβανε τους Εμανουέλ Περόνε, Κώστα Μενδρινό, Δημήτρη Κουτρομάνο, Νίκο Καλτσά, Γιώργο Κούσα και Δημήτρη Στάμου.

Με βάση τις εξελίξεις, που υπάρχουν στις μέχρι τώρα επαφές του Παύλου Μυροφορίδη, μία ακόμη ομάδα, η οποία αποτελείται από τουλάχιστον έξι ποδοσφαιριστές, περιμένει να υπογράψει, ώστε να προχωρήσουν οι επίσημες ανακοινώσεις και για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Το ρεπορτάζ κάνει λόγο για τους εξής:

Γιάννης Πασάς. Ο 28χρονος Αγρινιώτης αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός (με τριετή παρουσία στον Ηρακλή, το διάστημα 2014-2017) εντάσσεται στην κατηγορία των παικτών, τους οποίους εμπιστεύεται πλήρως ο «κυανόλευκος» τεχνικός διευθυντής και μετά από μία επιτυχημένη σεζόν στην κατηγορία με τον Άρη, απομένουν μόνο τα τυπικά για την ένταξή του.

Πέτρος Κανακούδης. Εδώ μπορούμε να κάνουμε λόγο για επιστροφή, καθώς ο Βεροιώτης αριστερός μπακ αγωνίστηκε στον Ηρακλή την περίοδο 2010-2011. Μετά από μακρά θητεία σε Super και Football League και παρουσία και στο φινλανδικό πρωτάθλημα με την Ίντερ Τούρκου, την περασμένη περίοδο αγωνίστηκε στον Άρη και υπολογίζεται – στα 34 του – ως μία αξιόλογη εναλλακτική λύση για τη θέση στα αριστερά της αμυντικής γραμμής.

Φώτης Γεωργίου. Έμπειρος μεσοεπιθετικός, που αγωνίζεται στα άκρα, βραχύσωμος και διεισδυτικός, στα 33 του είχε αρκετές προτάσεις από ομάδες, αλλά αναμένεται να ανακοινωθεί από τον Ημίθεο. Ο Αρτινός εξτρέμ διατηρεί παραστάσεις και από τη μεγάλη κατηγορία, με τελευταία ομάδα του την Κέρκυρα της Super League.

Χρήστος Κουκόλης. Ο 28χρονος Βεροιώτης στόπερ, που τα πήγε θαυμάσια στη Super League, ως βασικός στη Λαμία, έχει συμφωνήσει να ενταχθεί στο δυναμικό του «Γηραιού» και αναμένεται να συμπεριληφθεί στη λίστα των επίσημων μεταγραφικών ανακοινώσεων.

Δημήτρης Χασομέρης. Ο 29χρονος Ξανθιώτης, που αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της γραμμής κρούσης, αλλά κυρίως ως εξτρέμ, αποτέλεσε μια από τις βασικές επιλογές του Παύλου Μυροφορίδη. Ο Δημήτρης Χασομέρης είναι έμπειρος από την κατηγορία και «κουβαλά» εικόνες και από τη Super League, ενώ πέρσι αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Πόντου.

Νίκος Ζιαμπάρης. Σημαντική επάνοδος και αυτή, που αναμένεται να σημειωθεί με την περίπτωση του Νίκου Ζιαμπάρη. Λίγο πριν τα 28 του, πλέον, ο πανύψηλος (1.94) Σερραίος στόπερ έχει προλάβει να δώσει θετικότατο δείγμα γραφής με την παρουσία του στον Ηρακλή την τριετία 2014 -2017, ενώ πέρσι αγωνίστηκε κατά το ήμισυ της σεζόν στον ΟΦΗ και στο υπόλοιπο στο Κυπριακό πρωτάθλημα, με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top