Η αναμονή για Χουσεΐν Μουμίν, ο Γροντής και στο… βάθος, Μπούρμπος

Ο Κομοτηναίος αμυντικός μέσος «απεγκλωβίζεται» από τον Άρη, για να «κλείσει» στον Ηρακλή, ενώ προς τη Μίκρα οδεύει ο Δημήτρης Γροντής – Υπό προϋποθέσεις ενδιαφέρον και για τον Χρήστο Μπούρμπο.

Υπάρχει και ένα τρίτο γκρουπ παικτών, που απασχολεί τον Παύλο Μυροφορίδη και σε αυτό συγκαταλέγονται παίκτες, με τους οποίους είτε έχει συμφωνήσει και δεν μπορούν να ενταχθούν αμέσως στον Ημίθεο, λόγω δέσμευσης με άλλη ομάδα, είτε ακόμη βρίσκεται σε συζητήσεις μαζί τους, είτε – πάλι- δεν έχει κατασταλάξει αν τελικά θα κινηθεί προς την κατεύθυνση επίτευξης συμφωνίας με εκείνους.

Περιπτώσεις αυτής της κατηγορίας είναι ο Χουσεΐν Μουμίν, ο Δημήτρης Γροντής και ο Χρήστος Μπούρμπος.

Χουσεΐν Μουμίν. Αποτελεί τη βασική επιθυμία του «κυανόλευκου» τεχνικού διευθυντή για τη θέση του ανασταλτικού χαφ. Ο 31 ετών Κομοτηναίος αμυντικός μέσος, με πολλά χιλιόμετρα στη Super League, την περασμένη περίοδο συνέδραμε στην άνοδο του Άρη στη μεγάλη κατηγορία. Ο Χουσεΐν Μουμίν έχει συμφωνήσει να «ντυθεί» στα «κυανόλευκα», όμως θα πρέπει πρώτα να ρυθμίσει τις σημαντικές λεπτομέρειες της απεμπλοκής του από τους «κίτρινους».

Δημήτρης Γροντής. Η περίπτωση του 24χρονου επιτελικού μέσου, είχε απασχολήσει και τον Σπύρο Μπαξεβάνο, ως μεταγραφικός στόχος, πριν την έλευση του Παύλου Μυροφορίδη στην ομάδα. Όλα δείχνουν ότι και ο Κοζανίτης τεχνικός διευθυντής εντάσσει τον αριστεροπόδαρο χαφ στα πλάνα του και προχωρά σε συμφωνία μαζί του, με τον τελευταίο να έχει μείνει ελεύθερος από την ΑΕΛ, με την οποία αγωνίστηκε στη Super League της περασμένης αγωνιστικής περιόδου.

Χρήστος Μπούρμπος. Εδώ έχουμε να κάνουμε με μία ιδιαίτερη περίπτωση, η οποία θα ενεργοποιηθεί κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Ο 35χρονος πλάγιος μπακ από τα Γιάννινα θα ενταχθεί στο δυναμικό του Ηρακλή, μόνον αν ο Παύλος Μυροφορίδης δεν εντοπίσει άλλη περίπτωση κλασικού αριστερού οπισθοφύλακα, καθώς, αν και εφόσον έρθει στην ομάδα ο Μπούρμπος, θα κληθεί να καλύψει το ρόλο του βασικού αριστερού μπακ (αγωνίζεται και στις δύο πλευρές), με back up τον Πέτρο Κανακούδη. Ο Χρήστος Μπούρμπος, κατά τη μεγάλη διαδρομή του στη Super League, υπήρξε και πάλι παίκτης του Ημίθεου την περίοδο 2008-2009, ενώ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Άρη.

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top