Τουτζιάρης: «Η σύζυγος του Σορούρ μέλος του Ιδρ. Σωματείου, για να πάρει τις μετοχές»

Ο Φάνης Τουτζιάρης αναφέρεται στον τρόπο, με τον οποίο «μπαίνει» στα ιδιοκτησιακά του Ηρακλή ο Αιγύπτιος επιχειρηματίας.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Όσα σημείωσε ο Φάνης Τουτζιάρης, μιλώντας στον “Fair Play 96,1”:

Ο κ. Τουτζιάρης τόνισε αρχικά: «Νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Ο Αιγύπτιος έχει δώσει την εντολή να προχωρήσουν οι διαδικασίες και μάλιστα έχει γράψει τη γυναίκα του ως μέλος του Ιδρυτικού Σωματείου. Δείχνει μεγάλη σοβαρότητα και νομίζω ότι θα τελειώσει αίσια το θέμα των μετοχών. Η γυναίκα του είναι Ελληνίδα και νομίζω ότι θα βγει αυτή μπροστά, προκειμένου να υπάρχουν όλες οι νομότυπες διαδικασίες. Πρέπει να βγει το ΑΦΜ το καινούριο, να ανοίξει ο λογαριασμός στην τράπεζα και όλα να προχωρήσουν. Νομίζω ότι το πιο δύσκολο ζήτημα, το οποίο λύθηκε, ήταν αυτό της εκκαθάρισης».

Και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι πιο σοβαρός έλεγχος από αυτόν του Υπουργείου δεν υπάρχει. Ειδικά όταν υπάρχει ένας επενδυτής από τρίτες χώρες, πρέπει να αποδείξει ποιος είναι. Δεν είναι ούτε ο Μαρινάκης ούτε κάποιος δισεκατομμυριούχος, όμως είναι ένας άνθρωπος που θέλει να επενδύσει στην ομάδα. Είναι ένας λογικός άνθρωπος και ξέρει τι πρέπει να κάνει. Πρέπει να συντηρήσει το υπάρχον κλίμα στην ομάδα και να εμπιστευθεί κάποια άτομα. Εμείς, από την πλευρά μας, πρέπει να ολοκληρώσουμε το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας, προκειμένου ο κ. Σορούρ να βρει ένα ολοκληρωμένο σύνολο, το οποίο θα είναι έτοιμο να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία».

Ο βετεράνος του Ηρακλή κατέληξε ως εξής: «Σκεφτείτε ότι στο φιλικό με τη Νάουσα ήταν σχεδόν όλοι από την περσινή ενδεκάδα. Ήταν ένα παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα. Πιστεύω ότι μέσα σε δέκα μέρες θα έχει χτιστεί όλο το ρόστερ και στη συνέχεια θα δούμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε. Πρέπει ο κόσμος του Ηρακλή να δείξει εμπιστοσύνη, καθώς τα άτομα που βρίσκονται μέσα στην ομάδα λειτουργούν χωρίς ονόματα και με αποκλειστικό γνώμονα το καλό του Ηρακλή. Το θεωρώ αυτονόητο ότι ο κόσμος πρέπει να βοηθήσει με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας».

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top