Μία «ιδιόρρυθμη» προετοιμασία…

Η ομάδα συνεχίζει εντατικά το βασικό στάδιο στο βουνό, ενώ εκείνοι, που προορίζονται να αναλάβουν ρόλο πρωταγωνιστή τη νέα σεζόν, βρίσκονται στο κατώφλι της Μίκρας…

Οι ίδιες οι περιστάσεις το επέβαλαν. Η απουσία κανονικότητας – για ένα ακόμη καλοκαίρι – στην πραγματικότητα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή αναγκάζει την ομάδα να βιώνει μια «ιδιόρρυθμη» προετοιμασία.

Μία προετοιμασία, στην οποία – μετά από 15 μέρες και ούσης στο δεύτερο και βασικό στάδιό της – δεν έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής οι παίκτες, οι οποίοι προορίζονται για πρωταγωνιστές την προσεχή αγωνιστική περίοδο. Δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά, δυστυχώς.

Ουσιαστικά, τα συμπεράσματα από το πρόγραμμα, που «τρέχει», μέσα από εντατικές προπονήσεις και φιλικά, αφορά σε ένα μόνο μέρος του αγωνιστικού δυναμικού, σε σχέση με το οριστικό, το οποίο ετοιμάζεται να διαμορφώσει ο Παύλος Μυροφορίδης. Αυτή η δραστηριότητα, ωστόσο, είναι εξυπηρετική για τον τεχνικό διευθυντή, ως προς το να διαμορφώσει μία τελική άποψη για τους μετέχοντες στο υπάρχον ρόστερ.

Διότι, όπως ο ίδιος – δημοσίως – εξήγησε, άπαντες στο ποδοσφαιρικό Τμήμα είναι υπό κρίση και – αν δεν θέλουμε να υπεκφεύγουμε – είναι ιδιαιτέρως πιθανόν, όσοι δεν «περάσουν» από την «εξεταστική» του Κοζανίτη τεχνικού διευθυντή, να μην κληθούν να υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ημίθεο, όταν (εντός μερικών ημερών) συσταθεί η νέα «κυανόλευκη» ποδοσφαιρική εταιρεία.

Πάντως, επειδή για τον κόσμο του Συλλόγου και το όφελος της ίδιας της ομάδας αυτό, που πρωτεύει, είναι να ενεργοποιηθούν οι συμφωνίες Μυροφορίδη με τους περισσότερους από 10 ποδοσφαιριστές, τους οποίους έχει ήδη επιλέξει, αυτό, που απαιτείται, είναι ρευστό και μπορούν να το προσφέρουν μόνον οι ίδιοι οι Ηρακλειδείς, μέσω της αγοράς εισιτηρίων διαρκείας.

Ώστε, σύντομα (πολύ σύντομα, μάλιστα), να απαλλαγεί από την… «ιδιορρυθμία» της αυτή η προετοιμασία…

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top