Εξετάζεται και το ενδεχόμενο αποκλειστικής συμφωνίας για τα τηλεοπτικά

Οι ιθύνοντες του Ηρακλή δεν αποκλείουν την περίπτωση ξεχωριστής διαπραγμάτευσης, αν το πακέτο συμφωνίας Football League – ΕΡΤ δεν ικανοποιήσει τις «κυανόλευκες» προσδοκίες.

Έχουμε σημειώσει ότι Football League και ΕΡΤ οδηγούνται σε νέα συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της κατηγορίας, μέσω της φόρμουλας, η οποία θα αφορά σε μία μικρή αύξηση της προσφοράς εκ μέρους της κρατικής τηλεόρασης.

Όμως, στη Μίκρα δεν αποκλείουν σε καμία περίπτωση την προοπτική να επιλέξουν την κατά μόνας διαπραγμάτευση του τηλεοπτικού πακέτου των αγώνων του Καυτανζογλείου με ιδιωτικό κανάλι, αν και εφόσον κριθεί ότι το ποσό το οποίο θα εισρεύσει στα «κυανόλευκα» ταμεία δεν καλύπτει τις προσδοκίες του Ηρακλή.

Όλα αυτά εκφράζονται ως προοπτική στο πλαίσιο της ιδιαιτερότητας της παρουσίας του Ημίθεου στη δεύτερη τη τάξει κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου, απόντος κάθε άλλου ισχυρού «σουπερλιγκάτου» brand name στη Football League 2018-2019.

Δηλαδή, ο «Γηραιός», δεν είναι απλώς το μεγαλύτερο – με διαφορά – «όνομα» στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα, αλλά – παράλληλα – μεταξύ όλων των άλλων συμμετεχόντων, δεν υπάρχει ούτε μία από τις παραδοσιακά δυνατές εμπορικά ομάδες, οι οποίες έχουν καθιερωθεί συνειδησιακά ως μέλη της μεγάλης κατηγορίας.

Υπό αυτή τη λογική, οι παράγοντες της ομάδας παρακολουθούν από κοντά την εξέλιξη της όλης υπόθεσης, αναμένοντας την οριστική έκβαση της κεντρικής συμφωνίας για τα τηλεοπτικά και αναλόγως με το εξαγόμενο από αυτήν οικονομικό αποτέλεσμα θα ενεργήσουν.

 

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top