Ανακοινώσεις για νέους τεχνικούς στην Ακαδημία μπάσκετ (pics)

Η ΚΑΕ Ηρακλής στελεχώνει τεχνικά την Υποδομή της.

Ακαδημία, Μπάσκετ

Οι σχετικές ανακοινώσεις συνεργασιών της ΚΑΕ Ηρακλής:

“Συνεχίζεται η ενίσχυση των Τμημάτων Υποδομής και της Ακαδημίας Μπάσκετ του ΗΡΑΚΛΗ. Στο πλαίσιο αυτό ανακοινώνεται η συνεργασία με τους παρακάτω προπονητές:

 

– Γιώργο Γεροφώτη, απόφοιτο ΤΕΦΑΑ/ΑΠΘ, 28 ετών, που ξεκίνησε από τις Ακαδημίες μας ως παίκτης και μετά στον Αετό (2010-2014). Ως προπονητής ξεκίνησε από τον Αετό (2013-14), μετά στους Γαλάζιους και στον Μακεδονικό (2013-15) και τα τελευταία χρόνια ήταν στον Ναύαρχο Βότση (2014-2018).

– Λάζαρο Σιβένα, απόφοιτο ΤΕΦΑΑ/ΑΠΘ, 23 ετών, που εργάστηκε στις ακαδημίες του Άρη και ως αθλητής είναι στη Μακαμπή Θεσσαλονίκης.

 

 

Επίσης ανακοινώνεται η ανανέωση της συνεργασίας με τον Γρηγόρη Σακελλίων, 23 ετών, και την Μαριλένα Τσίμου, 23 ετών, που συνεχίζουν στην Ακαδημία Μπάσκετ του ΗΡΑΚΛΗ.

Παράλληλα η Ακαδημία Μπάσκετ του ΗΡΑΚΛΗ ευχαριστεί για τη συνεργασία και την προσφορά του στην ομάδα τον προπονητή Στράτο Βαρδαξή και του εύχεται ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του.

Αποτέλεσμα εικόνας για ακαδημιεσ μπασκετ ηρακλη

 

Ελάτε στο Ιβανώφειο για να μάθουμε όλοι μαζί σωστό ΜΠΑΣΚΕΤ και να χαρούμε το παιχνίδι, να κάνουμε νέους και αληθινούς φίλους, να αθληθούμε και να διασκεδάσουμε!

Για περισσότερες πληροφορίες για τη νέα χρονιά, τις παροχές και για προεγγραφές μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. 6972-635978 (Χρ. Παπαδούλης)”.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top