ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ!!!

Σαφές και απόλυτο το μήνυμα, που εκπέμπει στον «κυανόλευκο» κόσμο το ποδοσφαιρικό Τμήμα!

Η έλευση του Παύλου Μυροφορίδη έδωσε άλλη διάσταση στην προοπτική της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, θεριεύοντας τη θετική ενέργεια στον ψυχισμό όλη της «κυανόλευκης» κοινωνίας.

Ο Ημίθεος, καθιστά σαφές, πλέον, ότι είναι έτοιμος να διεκδικήσει την άνοδο και ταυτόχρονα την επάνοδό του στην κατηγορία, από την οποία δεν «έπεσε» ποτέ μέσα στο χορτάρι και για να το πετύχει αυτό, θα πρέπει να καταστεί πανίσχυρος εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου!

Ο τεχνικός διευθυντής έχει φτάσει σε απόλυτη συμφωνία με μία πλειάδα top class ποδοσφαιριστών,  για τα δεδομένα της Football League, οι οποίοι ερχόμενοι θα εκτοξεύσουν επίπεδο την αγωνιστική δυναμική του Ηρακλή.

Όμως, όλοι θα πρέπει να γνωρίζουν (και αυτό είναι το μήνυμα, το οποίο εκπέμπει στην παρούσα φάση – με τεράστια ένταση – το ποδοσφαιρικό Τμήμα) ότι οι συμφωνίες δεν μπορούν να οριστικοποιηθούν και να ενεργοποιηθούν, αν δεν προκύψουν τα απαραίτητα χρήματα για τις προκαταβολές με την υπογραφή συμβολαίου!

Τα πράγματα είναι απλά: η ομάδα, αυτήν τη στιγμή (ΑΥΤΗΝ, ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ – ΜΕΘΑΥΡΙΟ) έχει απόλυτη ανάγκη από οικονομική αιμοδοσία, προκειμένου να αλλάξει αυτομάτως αγωνιστικό πρόσωπο, αγωνιστικά δεδομένα και αγωνιστικό επίπεδο!

Και αυτήν την κίνηση αναζωογόνησης μπορεί να της παρέξει μόνο ο κόσμος της, μέσω της αγοράς εισιτηρίων διαρκείας! Με την μαζική αγορά διαρκείας ο Ηρακλής, μέσα σε λίγες μέρες θα πραγματοποιήσει το άλμα της κυριαρχίας και θα καταστεί τόσο ισχυρός, όσο αναλογεί στο brand name και την ιστορία, που κουβαλά και τέτοιος, που θα γεμίζει με περηφάνια τον κόσμο του!

Όλοι μαζί, λοιπόν, για αγορά διαρκείας! Οι ίδιοι οι Ηρακλειδείς κάνουν τον Ηρακλή μεγάλο και οι ίδιοι οι Ηρακλειδείς θα ενισχύσουν αυτήν την ομάδα!

Οι μεταγραφές βρίσκονται στο κατώφλι της Μίκρας. Με την αγορά διαρκείας τους ανοίγουμε διάπλατα την πόρτα, ανοίγοντας παράλληλα την πόρτα στην προοπτική ενός ευοίωνου μέλλοντος για την προσπάθεια της ομάδας!

Όλοι διαρκείας! ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ! ΤΩΡΑ!

Η ανακοίνωση του Ηρακλή για τα διαρκείας:
«Λόγω της μεγάλης ζήτησης και για την διευκόλυνση των φιλάθλων της ομάδας, τα σημεία προπώλησης εισιτηρίων διαρκείας είναι πλέον δύο. Στα γραφεία του ΓΣ από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή 12:00-6:00 (πληροφορίες στο τηλέφωνο 2310207715) και στα γραφεία του ποδοσφαιρικού τμήματος στη Μίκρα από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή 10:00-2:00 (πληροφορίες στο τηλέφωνο 2311829171).
Επίσης γίνεται γνωστό ότι για τους φίλους της ομάδας που ενδιαφέρονται για την προπώληση εισιτηρίων διαρκείας και βρίσκονται εκτός Θεσσαλονίκης, μπορούν να τα προμηθευτούν μέσω του λογαριασμού της ομάδας στην Εθνική Τράπεζα (όψεως), iban gr65 0110 2100 0000 2100 0575 841″.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top