Χατζόγλου: “Να στηρίξουμε με εισιτήρια διαρκείας”

Το στέλεχος της διοικούσας επιτροπής του ποδοσφαιρικού Ηρακλή στέλνει το μήνυμα για την ανάγκη οικονομικής στήριξης από τον κόσμο.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Όσα είπε ο Σάκης Χατζόγλου στον “Fair Play 96,1”:

Για το χθεσινό πρώτο φιλικό της ομάδας με τη Νάουσα: «Και αναμένουμε παίκτες και δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα από ένα φιλικό που είναι το πρώτο. Πάντως, οι παίκτες δείξανε ότι έχουν όρεξη κι ότι υπάρχει η ομοιογένεια από πέρσι. Άρα χτίζουμε τα θεμέλια και χρειάζονται οι μεταγραφές για να… μπουν οι όροφοι».

Για τον Παύλο Μυροφορίδη: «Είναι ο καθ’ όλα αρμόδιος για την ενίσχυση της ομάδας. Αυτό που έχω να πω για τον Παύλο είναι ότι είναι σαν… τα ζόμπι, ζει ανάμεσά μας και είναι ένας από εμάς. Έχει τρέλα, έχει πάθος, έχει όρεξη. Μου είπε, μάλιστα, ότι θα… βγάλει μαλλιά με τη δουλειά που έχει να γίνει».

Για το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στον Ηρακλή: «Οι ποδοσφαιριστές μιλάνε μεταξύ τους σε όλες τις ομάδες. Εμείς αυτό που έχουμε από πέρσι και προσπαθούμε να διατηρήσουμε και φέτος είναι ότι είμαστε σαν μία οικογένεια. Αυτό μου έχουν πει και οι καινούριοι παίκτες, ο Τσίπρας, ο Νικολακάκης και ο Παπαδόπουλος. Σε χρόνο-ρεκόρ αφομοιώνονται όλοι».

Για τις ενέργειες που γίνονται για τη θωράκιση της ομάδας σε όλα τα μέτωπα: «Ένδειξη δεν έχω, αλλά αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι είναι να σπεύσουμε για να αγοράσουμε διαρκείας. Παράλληλα, πρέπει να τρέξουμε τις διαδικασίες με την Tipbet, που έχει υποσχεθεί ότι θα μας βοηθήσει. Όσον αφορά τον Αιγύπτιο, βλέπω ότι εξελίσσονται θετικά τα πράγματα. Με βάση την όλη έρευνα που έχει κάνει μέχρι τώρα για τον Ηρακλή, δείχνει πολύ θετικός. Μιλάει με τον ίδιο ο Φάνης ο Τουτζιάρης. Εμείς θέλουμε όλοι να είναι οικονομικά τακτοποιημένοι».

Για την κατάσταση των παικτών του Ηρακλή: «Όλοι τους είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Γίνεται πολύ καλή δουλειά και από το γυμναστή και από το φυσιοθεραπευτή και από τον προπονητή. Σίγουρα είναι όλοι κουρασμένοι με τις προπονήσεις. Από το ζήλο που επικρατεί προέκυψε και ο τραυματισμός του Τσίπρα».

Το μήνυμά του προς τον κόσμο: «Να πάμε όλοι δυνατά. Να στηρίξουμε με τα εισιτήρια διαρκείας, προκειμένου να στηρίξουμε τον Παύλο το Μυροφορίδη και τον προπονητή μας, ώστε να κλείσει το ρόστερ. Δεν πρέπει να περιμένουμε μόνο τους επενδυτές και τις χορηγίες».

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top