ΑΘ10: “Έφοδος στον ουρανό – Αγοράζουμε διαρκείας!”

Δυναμική ανακοίνωση της Αυτόνομης Θύρας 10 και κάλεσμα στον κόσμο για μαζική αγορά εισιτηρίων διαρκείας!

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η ανακοίνωση της Αυτόνομης Θύρας 10:

“Τον Αύγουστο του 2017 στο κεντρικό δελτίο της κρατικής τηλεόρασης οι τηλεθεατές πληροφορήθηκαν μέσα από ένα δακρύβρεχτο ρεπορτάζ ότι “ο ιστορικός ΗΡΑΚΛΗΣ” διαλύθηκε.

Τον Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς οι οπαδοί του “διαλυμένου” ΗΡΑΚΛΗ, απολάμβαναν την ομάδα τους να βρίσκεται στη πρώτη θέση της κατηγορίας όπου το κράτος και η ποδοσφαιρική εγκληματική οργάνωση έστειλαν για τρίτη φορά. Προμηθεύονταν τα προϊόντα της από μια νέα μπουτίκ ενώ προσπαθούσαν να εναρμονιστούν με τη νέα τεχνολογία για να μπορούν να παρακολουθούν τους αγώνες από τη δική τους διαδικτυακή τηλεοπτική πλατφόρμα.

Ο “διαλυμένος” για δεύτερη φορά μέσα σε 6 χρόνια ΗΡΑΚΛΗΣ βασίστηκε στην αγάπη κάποιων ανθρώπων οι οποίοι μπήκαν μπροστά ρισκάροντας και θυσιάζοντας πολλά καθώς και στο μεράκι κάποιων άλλων οι οποίοι βοήθησαν όπως μπορούσαν και κατόρθωσαν όλοι μαζί να του δώσουν την απαραίτητη πνοή εκείνες τις δύσκολες στιγμές για να ξεκινήσει και πάλι την ανηφόρα προς τα εκεί από όπου δεν έπεσε ΠΟΤΕ!

Το περσινό θαύμα συντελέστηκε, ας μη γελιόμαστε, με τη συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου του ΗΡΑΚΛΗ να δηλώνει απούσα και είναι πραγματικά κρίμα, όχι για το γεγονός αυτό καθεαυτό αλλά γιατί η περσινή χρονιά ήταν πραγματικά ότι πιο όμορφο και ρομαντικό έχει συμβεί στο σύλλογο τα τελευταία χρόνια και δε θα μπορούσε να έχει άλλη κατάληξη από την άνετη άνοδο.

Τον Αύγουστο του 2018, η ομάδα μας βρίσκεται για άλλη μια φορά σε κομβικό σημείο. Αυτή τη φορά δεν κινδυνεύει με διάλυση, δεν ασχολούμαστε με δικαστήρια, επιτροπές, βουλευτές και άβουλους υπουργούς. Αυτό τον Αύγουστο ο ΗΡΑΚΛΗΣ ψάχνει να βρει την ώθηση για να συνεχίσει να ανηφορίζει με γοργούς ρυθμούς. Ζητάει από τον κόσμο του να βάλει πλάτη αυτές τις δυο εβδομάδες όπου τα έσοδα είναι μηδενικά για να μπορέσει να βάλει όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα στη μηχανή του και να ξεκινήσει τη τελική έφοδο προς τον ουρανό!!!

Χρονικά αυτές οι δυο εβδομάδες είναι εξαιρετικά κομβικές και είναι στο χέρι μας αποκλειστικά να κάνουμε αυτό που πρέπει για να μπορούμε το χρόνο τέτοιο καιρό να συζητάμε μόνο για τη παρουσία μας στη σουπερ κλίκα και πώς δεν θα βάλουμε άλλο αστέρι στη φανέλα μας.

Ο τρόπος απλός, η αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας!!!

Σε αυτή τη περίπτωση ακριβολογούμε όταν λέμε ότι την ιστορία τη γράφουμε εμείς. Ελπίζουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να αντιληφθούμε σαν κόσμος τη βαρύτητα των επιλογών μας…

80.11.17
και
ΕΦΟΔΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ!!!”.

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top