Σε αναζήτηση ξένου “killer”

Την τελευταία – και απολύτως κομβική, για το αγωνιστικό επίπεδο της ομάδας – βασική μεταγραφική προσθήκη προετοιμάζουν οι «κυανόλευκοι».

Βόλει, Ηρακλής

Χωρίς να έχει εγκαταλειφθεί σε απόλυτο βαθμό, άρχισε ήδη να ατονεί το σενάριο του να είναι Έλληνας ο ακραίος, ο οποίος θα αποτελέσει την τελευταία βασική προσθήκη στο «κυανόλευκο» ρόστερ.

Διοίκηση και Γιάννης Ορφανός, γνωρίζοντας το πόσο κομβική είναι αυτή η τελική κίνησή τους στο παζλ του αγωνιστικού δυναμικού της ομάδας, επιδιώκουν, με ιδιαίτερη σύνεση και πολλή μελέτη, το καλύτερο δυνατό.

Στην παρούσα φάση ο κόουτς του Ημίθεου εξετάζει επιλογές, οι οποίες αφορούν σε ξένους ακραίους υψηλών δυνατοτήτων, με ικανότητα στον επιθετικό τομέα, αλλά και με την παράλληλη δυνατότητα να «κρατούν» με σταθερότητα σε υποδοχή και άμυνα.

Είναι βέβαιο ότι δεν θα γίνει βιαστικά η όποια επιλογή, καθώς είναι εξαιρετικά κρίσιμη, μιας και επιχειρείται να εντοπιστεί ο σταθερά δεύτερος σκόρερ της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, πίσω από τον Απόστολο Αρμενάκη και μια τέτοια κίνηση θα απαιτήσει και το εξαιρετικά δύσκολο για την πραγματικότητα του βολεϊκού Ηρακλή: την οικονομική υπέρβαση. Στην οποία, πάντως, η διοίκηση του Μάκη Καλαϊτζίδη και των συνεργατών του είναι αποφασισμένη να προχωρήσει…

 

Σχετικά Άρθρα

“Τώρα… θυμήθηκαν να κλείσουν το Κατσάνειο και δεν παραχωρούν τη Μίκρα!”

Βόλει

Back to Top