Ποιους περιλαμβάνει το πρώτο «πακέτο» μεταγραφικής ενίσχυσης του Παύλου

Οι Ζιαμπάρης, Στάμου και Πασάς, που βρίσκονται σε σημαντική προσέγγιση, ο Σιατραβάνης, που επιχειρεί να απεγκλωβιστεί, οι δύσκολες περιπτώσεις Περόνε και Κλέιτον και ο Μουμίν…

Το πρώτο «γκρουπ» μεταγραφικών προσθηκών, που επεξεργάζεται για τον Ηρακλή ο Παύλος Μυροφορίδης, έχει ήδη προκριθεί στα πλάνα του.

Νίκος Ζιαμπάρης, Δημήτρης Στάμου και Γιάννης Πασάς βρίσκονται σε επαφές μαζί του, προκειμένου να επιστρέψουν στο «κυανόλευκο» περιβάλλον.

Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί και για τον Σάββα Σιατραβάνη, με τη μόνη διαφορά ότι ο 26χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός διατηρεί ακόμη συμβόλαιο συνεργασίας με τον Απόλλωνα Σμύρνης και βρίσκεται σε φάση «απεγκλωβισμού» του από αυτήν την επαγγελματική σχέση. Συνεπώς η περίπτωσή του απαιτεί κάποια υπομονή.

Περίοπτη θέση στο πρώτο «πακέτο» της λίστας ενίσχυσης έχει και ο Εμανουέλ Περόνε, ωστόσο η δική του περίπτωση απαιτεί περισσότερη ενασχόληση, λόγω και του υψηλότερου κασέ, που διατηρεί.

Το ίδιο ισχύει και για τον – πολύπειρο και από την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα – Κλέιτον (Αλεσάντρε Ένρι Μάρκο Σίλβα Κλέιτον, όπως είναι το πλήρες όνομά του), ο οποίος απασχολεί τη σκέψη του «κυανόλευκου» τεχνικού διευθυντή. Τελευταία ομάδα του 35χρονου Βραζιλιάνου επιτελικού μέσου η τουρκική Ομρανίγεσπορ, με το κασέ του να παραμένει υψηλό.

Τέλος, η περίπτωση του Χουσεΐν Μουμίν έχει ενταχθεί στον μεταγραφικό σχεδιασμό, καθώς ο 31χρονος Θρακιώτης αμυντικός μέσος αποχωρεί από τον Άρη και χαίρει της εκτίμησης Μυροφορίδη.

 

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top