- Bluearena - https://bluearena.gr -

Προσθήκες στην τεχνική ηγεσία της “κυανόλευκης” Ακαδημίας μπάσκετ (pics+vids)

Η ενημέρωση από την επίσημη σελίδα της ΚΑΕ Ηρακλής:

Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 2017 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή κ.Μιχάλη Τσάικο, ο οποίος αναλαμβάνει την καθοδήγηση της Παιδικής μας Ομάδας. Ο κόουτς Τσάικος θα είναι και άμεσος συνεργάτης του Κόουτς Μάκη Καλανταρίδη σε όλη την Ακαδημία Μπάσκετ του ΗΡΑΚΛΗ.

 

Παράλληλα ανακοινώνεται η έναρξη της συνεργασίας με τον γυμναστή Κωνσταντίνο Μαυράκη, ο οποίος αναλαμβάνει υπεύθυνος ανάπτυξης φυσικής κατάστασης για όλα τα τμήματα των Ακαδημιών και των τμημάτων Υποδομής του Συλλόγου.

Να σημειωθεί ότι άμεσα θα ανακοινωθεί η έναρξη των προπονήσεων και των δραστηριοτήτων της Ακαδημίας Μπάσκετ του ΗΡΑΚΛΗ και θα αρχίσουν οι εγγραφές αγοριών-κοριτσιών σε πολύ προσιτές τιμές, ανανεωμένο τεχνικό team, συνεργασία με διακεκριμένους διατροφολόγους/ψυχολόγους, πολλές παροχές και πάντα με το κύρος και την ιστορία του Συλλόγου μας συνοδοιπόρους για να μάθουν τα παιδιά καλό και σωστό μπάσκετ, αλλά και να διαπαιδαγωγηθούν μέσα από την ομαδικότητα και την αλληλεγγύη που ο σωστός αθλητισμός πρεσβεύει.

Λίγα λόγια για τους νέους συνεργάτες μας, που είναι από τους καλύτερους στον τομέα τους στη Βόρεια Ελλάδα και τα έργα τους το αποδεικνύουν…

ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΑΙΚΟΣ

Ο Μιχάλης Τσάικος είναι γεννημένος το 1983 και αποφοίτησε από το ΤΕΦΑΑ/ΑΠΘ. Επαιξε μπάσκετ στον Άρη και στον Μαντουλίδη, αλλά και στη Siemens, στον Γαλαξία Αδένδρου και στο Ασβεστοχώρι, όπου είχε διακρίσεις στις Εθνικές κατηγορίες και στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Παίδων-Εφήβων.

Συνέχισε ως προπονητής στους Μαντουλίδη-Ασβεστοχώρι-Χορτιάτη, μέχρι που ανέλαβε το Παιδικό του Άρη, με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης την περίοδο 2015-2016, τη 2η θέση την περίοδο 2016-2017, την 3η το 2014-2015 και φέτος την 4η θέση. Στο Πανελλήνιο Παιδικό Πρωτάθλημα κατέκτησε με τον Άρη την 4η θέση την περίοδο 2015-2016.

Από την επιμέλεια του κόουτς Τσάικου έχουν περάσει και αναδειχθεί παίκτες όπως οι: Καλαϊτζάκης Γ. (ΠΑΟ), Καλαϊτζάκης Π. (Αρης) που τώρα είναι στην Εθνική Νέων Ανδρών, και παλιότερα στις Εφήβων παίδων, Αλτίνης Κώστας (NCAA) μέλος της Εθνικής Εφήβων και Παίδων, Κουρτίδης Βαλάντης (Αρης μέχρι φέτος) Εθνική Εφήβων-Παίδων, Σιδηροηλίας Γιάννης (Άρης) Εθνική Παίδων,  Πράπας Στέργιος (ΑΕΚ) Εθνική Παίδων, Πετανίδης Γιώργος Εθνική Παμπαίδων, Γεωργίου Γιώργος και Παγώνης Θανάσης μέλη της Εθνικής Παμπαίδων, Καλαϊτζάκης Αλέξανδρος και Ζειμπέκης Αλέξανδρος μέλη επίσης της Εθνικής Παμπαίδων. 

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ

Ο Κώστας Μαυράκης γεννήθηκε το 1971 και είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ/ΑΠΘ. Εξειδικεύθηκε εδώ και χρόνια στην βελτίωση φυσικής κατάστασης αθλητών και ομάδων και μυικής ενδυνάμωσης, ενώ έχει συνεργαστεί και με Εθνικές Ομάδες σε αρκετά αθλήματα (Εθνική Ομάδα Νέων Ανδρών, Χάντμπολ) και συλλόγους (Μακεδονικός στην Α1, Ρέθυμνο, ΜΕΝΤ, Αναγέννηση/Φλόγα, Άρης εφηβικό, κατάκτηση πρωταθλήματος Ελλάδας 2012-2013 και 2013-2014, χάλκινο στο Πανελλήνιο, Κορασίδες Άρης, πρωτάθλημα Ελλάδας 2014, Πανόραμα άνοδος Α2 Ανδρών, Στρατώνι, Νικήτη, Ν.Βότσης Γυναίκες Α2 κ.α.).

37973538 10212289397811876 3952309024099139584 n

Δείτε στιγμιότυπα από τη σκληρή δουλειά που έχουν ήδη ξεκινήσει οι νέοι του ΗΡΑΚΛΗ: